Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek annak erdekeben, hogy nagyobb legyen a libidom?
Figyelt kérdés
egyszeruen mindneki hatbaszurt igy nem tudok bizni az emberekben hiaba vagyok szerelmes nekem a szex is tul intim es nem kell mas “segitsege” megoldom magamnak..
Neha elkap a hev h uuu de jo lenne de ritka..
nem vagyok ennyire szex kozpontu nekem az erzelmi egyhangusag romantika szex nelkul 1000x fontosabb es csak neha szexelnek mert nekem az tul intim..hiaba szeretem imadom en szeretek mindent onalloan csinalni ez a szexre is igaz
2020. febr. 22. 20:05
1/2 anonim válasza:
Sajna,ez a baj az önkielégítéssel.Hozzá szoknak.Javasolnám ne nyúl magadhoz 5-6 napig.És akkor próbáld ki valakivel.
Amúgy javaslom,az L argin-hcl,zink,ginzeng és selén
szedését.Nem ártana egy megértő,megbízható partner sem.
2/2 A kérdező kommentje:
de 5-6 farokveres nelkuli nap utan nagyon hamar elelveznek és ki sem birnam hogy annyi ideig nem verem ki xD van esetleg valami mas otleted?
2020. febr. 23. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!