Windows 10-en milyen dolgokat lehet kikapcsolni, a nagyobb teljesítmény maximalizálás érdekében?
malwarebytes elég nem? Nem járok semmi olyan oldalon amin kellene félnem..
Nem tudom mennyit számit de még az Ublock Origin is fent van a reklám miatt..
De, elég a Malwarebytes. Akárki akármit mond, a Defender még mindig csak dísznek van.
Én még talán a Winaero Tweaker-ben néznék át 1-2 dolgot, hasznos kis program.
Informatikai rendszereket nem, csak magángépeket. Alaposan teszteltem a dolgot, nem csak rámondom a Malwarebytes-ra, hogy jó.
Egy "interneten nem túl körültekintően böngésző" emberke volt a tesztalany (töltögetett össze-vissza minden sz@rt), egy évig védte a Malwarebytes a gépét, természetesen tiszta és ugyanolyan gyors volt, mint a telepítéskor. Lefuttattam rajta a leghulladékabb Avast-tól kezdve a Bitdefender-en át a beépített windózos vírusirtóig mindent, egyik sem talált semmit.
Vagy a Winaero Tweaker-el van a baj? Egy helyen testre lehet szabni azokat a beállításokat, amiket egyébként csak registry és egyéb módosításokkal lehet elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!