Okozhat teljesítményproblémákat tápegység?
Sziasztok. Van egy
ASRock h97m pro4
i5 4460
1060 3gb
16 gb ddr3 1600mhz ram
fsp raider 550w
gépem. És az a problémám, hogy sok játékban nem úgy teljesít a gép ahogy kellene. Nem olyan magas az fps, de magas fps-nél is úgy tűnik mintha nem lenne folyamatos a kép. Illetve már jó ideje fennáll hogy random bekapcsolgatja magát. Sokszor arra jövök haza hogy be van kapcsolva. Emiatt kezdtem el gyanakodni a tápra. Mivel viszonylag márkás eddig máshol kerestem a gondot, de hátha ez lesz a ludas. Már jó ideje, kb több mint 1 éve kapcsolgatja magát, csak eddig nem tulajdonítottam neki semmit valamiért.
Annyit tudok, hogy valszeg a processzor jó, az nem nagyon tud elromlani. A videókártya is viszonylag új, a ram meg szintén elég új. Tehát a legrégebbi cuccok az az alaplap meg a táp.
Köszi a választ, üdv!
Esetleg nincs valami USB csatlakozó be kapcsolva?
Lehet a táp a ludas valóban, ez nagyon gyanús..
A táp kapcsolójel nélkül nem kapcsol be. Ez biztos.
Én inkább a BIOS-t és az operációs rendszer energiagazdálkodási beállításait nézném át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!