Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor fog így összejönni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog így összejönni valami is?

Figyelt kérdés

Előre írom, köszönöm de nem kérek életmód tanácsokat!!!

Tisztába vagyok magammal

Szóval itt vagyok 23 évesen habár szerelmes már voltam, de soha nem volt partnerem.

A mai fiatalság többsége a külsőségekre megy..

Enyhén pocis vagyok, amin persze dolgozok, de hogy nagyon introvenált (pesszimista), vagyok..

Habár kalandra lenne lehetőségem, de még a hideg is kiráz a gondolattól hogy érzelem mentes "viszonyom" legyen bárkivel...

A többség mind a magas, átlag/izmosabb testű srácokat kedveli..

És nem!! Nem sajnáltatom magam..

Csak kérdem hogy pl. Hiába lennék átlag/izmosabb alkatú pl. A magasságom ellen nem tudok mit tenni..

Szerintetek lehet így bármi komolyabb?

2020. febr. 19. 14:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, tényleg nem kotekvésbol mondom, de te tényleg a pesszimista szót az introvertalt szinonimájaként használod? 🙄
2020. febr. 21. 07:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Melegeknél komoly kapcsolat szexrandiból alakul ki 99%ban.

Ezt el Kéne fogadni!"

Ez a legnagyobb hülyeség amit ma olvastam. Szexrandiból SOHA nem lesz komoly kapcsolatod max ábrándozhatsz a másik meg csal a hátad mögött amíg te örülsz, hogy végre van kapcsolatod.

Keress kapcsolatot, előbb utóbb meglesz a partner rá és SOHA NE HALLGASS ARRA AKI MÁST MOND. Nem vagy egyedül azzal, hogy párt keresel és nem csak egy kósza numerát. És aki valóban kapcsolatot keres azt kb pont nem fogja érdekelni a magasságod, vagy a súlyod. Sokkal inkább az, hogy milyen ember vagy.

2020. febr. 21. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!