Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor fog így összejönni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog így összejönni valami is?

Figyelt kérdés

Előre írom, köszönöm de nem kérek életmód tanácsokat!!!

Tisztába vagyok magammal

Szóval itt vagyok 23 évesen habár szerelmes már voltam, de soha nem volt partnerem.

A mai fiatalság többsége a külsőségekre megy..

Enyhén pocis vagyok, amin persze dolgozok, de hogy nagyon introvenált (pesszimista), vagyok..

Habár kalandra lenne lehetőségem, de még a hideg is kiráz a gondolattól hogy érzelem mentes "viszonyom" legyen bárkivel...

A többség mind a magas, átlag/izmosabb testű srácokat kedveli..

És nem!! Nem sajnáltatom magam..

Csak kérdem hogy pl. Hiába lennék átlag/izmosabb alkatú pl. A magasságom ellen nem tudok mit tenni..

Szerintetek lehet így bármi komolyabb?

2020. febr. 19. 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szóval most leírtad hogy azért nincs pasid mert alacsony vagy! És szerinted így nincs esély

Mi itt a kérdés?

2020. febr. 19. 14:59
 2/12 anonim ***** válasza:
28%

Melegeknél komoly kapcsolat szexrandiból alakul ki 99%ban.

Ezt el Kéne fogadni!

2020. febr. 19. 15:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Első! Az itt a kérdés hogy vannak olyan srácok-e akiknek nem számít.. hogy nem mennek túlságosan a külső tényezőkre
2020. febr. 19. 15:03
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

1 és vagyok,

Szerintem nincs, főképp a meleg világban

De a pénz is afrodiziákum.

Másképp nézve nekem a szépség belülről fakad, ha valakin látszik hogy ad magára ruha, test, csillog a szeme a lelki békétól - jó ember.

Ha ez mind megvan képtelenségn ék tartom hogy ne vegyék észre az emberek.

2020. febr. 19. 15:16
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Értem amit írsz! De azt szűrtem le mintha arra gondolnál, hogy én azért írtam mert csúnya vagyok.. :D nem , nem vagyok csúnya.. csak alacsony, és néhány plusz kilós..

A pénzes dolgokat meg meghagyom a tatáknak.. látod ők.. az esetek 90%-ban csak pénzzel jutnak közelebb egy testhez :)

2020. febr. 19. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:
38%

A 41éves vagyok, lehet szemedben Tata

Jelentem sorba állnak a 30 év alatti fiúk.

Tényleg!

2020. febr. 19. 16:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyén függő. Nekem pl nem tetszenek a vékony fiúk. Inkább legyen egy kis hasa, minthogy a csontjai kilegyenek. Az sem érdekel, ha valaki alacsony.

Romlott a homi világ, így nehéz normálisat találni. Én itt ismerkedtem meg a párommal és együtt vagyunk 5 éve boldogan.

Valaki úgy is megszeret majd és elfogad úgy, ahogyan vagy. Ha szeret, akkor meg főleg.

Úgyhogy hajrá!

25/f

2020. febr. 19. 20:17
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

Késő negyvenes vagyok, de nagyon sok huszonéves ír ennek ellenére.

De én is azokat kedvelem, akik nem ropik ..és nem alkalmit keresnek, hanem kapcsolatot.

Egyáltalán nem baj, ha valaki alacsony és pocis...:)

2020. febr. 19. 20:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs azzal baj amit leírtál magadról. Az introvertáltsággal nekem már inkább lenne bajom mint a pocakkal, alacsonysággal. Én úgy “csináltam”, hogy belenéztem a tükörbe és feltettem magamnak a kérdést, hogy összejönnék-e magammal. Vagyis.. szóval érted :D

Fogadd el magad, ne akarj megfelelni a külvilág elvárásainak. És a legfontosabb légy türelmes, nagyon fiatal vagy még :)

2020. febr. 19. 22:35
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

5 évvel vagyok nálad idősebb.

Az a baj, hogy amíg ilyen lelki álomvilágos tündérmesékben élsz, addig semmi élettapasztalatod nem lesz.

Főleg így szűzen. Én sem vagyok egy ribi, de volt már pár pasim, egész máshogy vélekedem a dolgokról.

Mikor még szűz voltam, (22 évesen vesztettem el) én is így gondolkoztam, aztán ugye az évek alatt már az ember rádöbben dolgokra.

Egy kapcsolat nagy százalékában a szexkalandokból adódik, ahogy írták előttem is.

Volt már nekem is úgy többször, hogy egy éjszakásnak indult a dolog, de sokkal több lett belőle, amikor először találkoztunk, el sem akartunk búcsúzni egymástól, és itt nem a szexen volt a hangsúly, mert rengeteget beszélgettünk más dolgokrl is, és ismerkedtünk.

2020. febr. 20. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!