Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van ennyi elkeseredett,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi elkeseredett, pesszimista fiatal?

Figyelt kérdés

Sosem gondoltam,hogy a 18 - 30 közöttiek körében ennyi csalódott, keserű, pesszimista meleg srác van.

Írják többen, hogy már páran összetörték a szívét,nem tud optimista lenni, sok kérdésből, válaszból azonnal ez jön át.

Ilyen fiatalon miért kell így elkenődni? Mit szóljon akkor aki 35 + -os, vagy még idősebb ? De azt gondolom, hogy aki ilyen pesszimista,az értékesebb, mert nem csak szexre hajt, nem a farka mozgatja. Viszont lehet, pont olyannal jött össze,aki ilyen volt és kihasználta, vagy eldobta magától.

És az első élmények meghatározóak nagyon. De azért még bőven van az életben alkalom,korrigálási lehetőség, ezért nem értem ezt a nagy nekibúsulást.

Ez egyébként meglátszik valakin, így a randikon, beszélgetéseken nagyon lejön, érződik és riasztó lehet egy esetleg értelmes és potenciálisan korrekt és normális társ felé.

2020. febr. 18. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

Ez szexuális hovtartozástól független. A hópihe nemzedék a mienk, pont ezért.

Minden kis sérelem miatt nagyon kiakad majdnem mindenki. Nagyon sérülékenyek és persze a jogaikat szeretik tudni és kikérni maguknak. De a kötelességeiket nem igazán.

A legkevesebben vagyunk akik lelkileg erósek és nehezen törhetőek. Bár én nem vagyok homo, így nen tudsz velem mit kezdeni. De a szavakkal igen.

2020. febr. 18. 10:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Érdekes válasz,köszi :) Ezt, hogy hópihe nemzedék, még nem hallottam.

Azért remélem, nem csak ilyen mimózák vannak, akikkel nehéz még levélben is kommunikálni:)

2020. febr. 18. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindenhol azt sulykolják, hogy csak akkor érsz valamit, ha minden elsőre sikerül, és ha mindig mindenben te vagy az első.

Ehhez még hozzájárul az is, hogy sajnos sokaknál hiányzik a stabil érzelmi háttér. Rengeteg szülő nem foglalkozik a gyerekkel, vagy egyenesen diszfunkcionális családban nő fel a gyerek, így bármi éri, magára marad. Sokszor ő csak addig "jó", ameddig fel lehet vele vágni. Aztán ha már nem mindenből színötös, akkor már a pofájába lesz dörgölve, hogy ő nem ér semmit. Ha fél százalékkal rosszabbat ér el, mint a haver gyereke, akkor már el lesz mondva mindenféle hulladéknak. Netán ha valami még csak nem is sikerül neki elsőre...

Emellett mit látunk mindenhol? Hogy akkor érsz valamit, ha szebb, gazdagabb, karcsúbb vagy, mint mások. Ez ömlik a (szenny)médiából.

2020. febr. 18. 11:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Igaz,a média is nagyon hibás.

Viszont én sem nádszál,sem vagyonos, sem nagyon fiatal nem vagyok, mégis a fiatalok találnak meg,viszont azok, akikkel el tudnám képzelni a folytatást,vagy a komolyabbat is, azok lelkileg nagyon instabilak. Egy kapcsolat pedig nem kezdődhet pátyulgatással és azzal, hogy helyrehozzuk,amit addig tönkretettek. Ez már olyan pótapaság lenne, nem párkapcsolat, főleg nem egyenrangú kapcsolat.

2020. febr. 18. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, talán már te sem vagy fiatal, de én akárhogy nézem régen se voltak boldogok a melegek, ma pedig felszínesebb világban élünk, ami valahogy egyre rosszabb is.
2020. febr. 18. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Régen,féltek,szorongtak a melegségük miatt.Ma ülnek egy

számítógép előtt,vagy a telon lógnak egész nap.Aztán látszik,hogy lelki betegek.Mert a másiknak van valakije

de neki nem jön össze.A meló egyiknek sem igen tetszik.Várják,hogy sült galamb a szájukba repüljön.

Egyébként nézz körül.Ebben az országban nem sok

mosolygós embert látsz.Mit lehet várni egy tapasztalan

fiataltól.

2020. febr. 19. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda élvezet olvasni az előítéletektől mentes válaszokat. Nem feltétlenül a mostani generációval van a baj. Azért lássuk be, Magyarország még mindig nem a legelfogadóbb hely, sok lelki sérült van emiatt is (fiatal is, öreg is). Ez a fiatalok nem akarnak dolgozni duma sem túl valós. Környezetemben mindenki dolgozik tanulás mellett (magam is). 24/F
2020. febr. 19. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!