Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk, ti a férfias vagy a nőiesebb fiúkat kedvelitek?
Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 17:52
2/15 anonim válasza:
Nőies passzívok undoritóak, hányinger kerülget tőlük. Aki meleg az férfit akar nem hímribiket. Ennyi :D
3/15 anonim válasza:
Én kicsit lányosabb passzív vagyok.
18p
6/15 anonim válasza:
A férfiasabbat. Azért vagyok pasival, mert a szőrös, férfias pasik izgatnak, nem pedig a nőies csupaszok.
7/15 anonim válasza:
nőiesebb
De nem ezekre a kirúzsozott dívákra gondolok, hanem szolid, aranyos, érzékeny fiúkra, SZAKÁLL NÉLKÜL!!!
8/15 anonim válasza:
Ha a legapróbb jelét látom bármi férfiasságnak akár viselkedésben, akár öltözködésben-hajviseletben, az engem ugyanúgy taszít, mint akármelyik heterót. Igen, a férfiak testalkatához vonzódom, nem a homokórákhoz, de érzelmileg egyáltalán nem érdekelnek a férfiak meg a belőlük áradó férfiasság. Nevezzetek nyugodtan "fél6uzinak", ez van. De tetszik, vagy sem, a meleg világ masszív hányada ugyanígy működik.
9/15 anonim válasza:
Férfias külső nekem fontos
Legyen mi 185cm magas és min90kg fulpassziv
Már meg találtam nem kérek privátot.
10/15 anonim válasza:
Ismertem egy olyan srácot aki undorítónak tartotta a lányosabb fiúkat és állítása szerint pénzért sem ért volna hozzájuk, de amikor ott volt a lehetőség még is lefeküdt velem. Na ennyit erről és az aktívok határozottságáról.
Az ilyeneknek üzenem, hogy azért még mielőtt bárkit is leszólnál, mérd már le a farkad, hogy nagyobb e 10cm-nél, mert nem neked kell megjátszanod, hogy élvezed amikor benned van :)
K.rvára le leszek most pontozva, de ezt most ki kellett adnom magamból xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!