Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfias, szőrös passzívként való érvényesülés?
Fiatal, passzív, céltudatos, de férfias srác vagyok. A hasonló srácokhoz szól a kérdésem leginkább, nektek mi a véleményetek, könnyedén ismerkedtek?
Komolyat is keresnék, egyrészt ez néha lehetetlennek tűnik, a másik az, hogy a szőrös pasikat általában nem szeretik az aktívok, tapasztalat?
Nekem nem ment, ezért elkezdtem epilálni. Sok macerával jár, kellemetlen, de azért megéri, mert amikor szexelsz.. húú, hát az csodás! :)
Persze, ez nem jelenti azt, hogy neked ne sikerülhetne. De nekem nem ment, mondjuk nem bánom annyira, mert epiláltan nekem is esztétikusabbnak tűnik a testem és találtam egy pasit, aki normális, nem erőszakos, de azért jól megdug:) viszont biszex, ezért néha női ruhát kell felvegyek, ami nem olyan rossz, sőt már engem is eléggé felizgat, mert látom, mennyire bejövök neki, mondjuk sajnos bonyolult már a helyzet, mert felhozta, hogy nem szeretnék-e hormonkezelést kezdeni, hogy nőiesebb legyek, de azért nem szeretném feladni az eddigi életemet, ugyanakkor valamennyire magam miatt is izgatna, hogy milyen lenne lányként élni..
Macerás ez. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!