Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Férfias, szőrös passzívként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfias, szőrös passzívként való érvényesülés?

Figyelt kérdés

Fiatal, passzív, céltudatos, de férfias srác vagyok. A hasonló srácokhoz szól a kérdésem leginkább, nektek mi a véleményetek, könnyedén ismerkedtek?

Komolyat is keresnék, egyrészt ez néha lehetetlennek tűnik, a másik az, hogy a szőrös pasikat általában nem szeretik az aktívok, tapasztalat?

2020. febr. 7. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
43%

Nekem nem ment, ezért elkezdtem epilálni. Sok macerával jár, kellemetlen, de azért megéri, mert amikor szexelsz.. húú, hát az csodás! :)

Persze, ez nem jelenti azt, hogy neked ne sikerülhetne. De nekem nem ment, mondjuk nem bánom annyira, mert epiláltan nekem is esztétikusabbnak tűnik a testem és találtam egy pasit, aki normális, nem erőszakos, de azért jól megdug:) viszont biszex, ezért néha női ruhát kell felvegyek, ami nem olyan rossz, sőt már engem is eléggé felizgat, mert látom, mennyire bejövök neki, mondjuk sajnos bonyolult már a helyzet, mert felhozta, hogy nem szeretnék-e hormonkezelést kezdeni, hogy nőiesebb legyek, de azért nem szeretném feladni az eddigi életemet, ugyanakkor valamennyire magam miatt is izgatna, hogy milyen lenne lányként élni..

Macerás ez. :(

2020. febr. 7. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 40 es aktiv vagyok. És szeretem a férfias passzív pasikat
2020. febr. 7. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
Szoros, borostas passziv vagyok. Nekem viszonylag konnyen megy az ismerkedes. Sok pasinak bejon a szor. 26f
2020. febr. 7. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön! 22F
2020. febr. 7. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!