Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú aki soha nem borotválják vagy nyírják? És azt is szereti ha a partnere se!
Figyelt kérdés
A termeszetadta szőrzeted mekkora? Csak körülötte vagy zacsin is van? Nektek milyen?2020. febr. 7. 23:12
2/26 anonim válasza:
Nagyon ritkán szoktam rövidebbre vágni, a zacsin is van, olyan 5 cm hosszú lehet.
4/26 anonim válasza:
Igen van,én is. Mindenhol van,a zacsin is és eléggé nagy.
5/26 anonim válasza:
Én passzív vagyok és borotválom magam, de szeretem ga az aktív pasin van férfias szőrzet ;)
6/26 anonim válasza:
Én néha szoktam.. de ha lenne barátom soha nem engedném neki hogy levágja. Minél szőrösebb annál jobban szeretem :) :D
7/26 anonim válasza:
Én alapvetően mindenhol nagyon szőrös vagyok, így odalent is hosszú, dús, sötét színű szőrzettel rendelkezem. Amúgy ez gyakran zavar is, úgyhogy általában rövidre vágom, de alapvetően a partnertől tenném függővé, hogy menjen vagy maradjon, ha neki tetszik a “natural” verzió, akkor nem szedném le.
22/F
8/26 anonim válasza:
Néha volt hogy levágtam. Szúrt, viszketett, ezért most már meghagyom natur. Igy selymes, puha.
9/26 anonim válasza:
engem izgat ha a partneremnek a lába között is jó szőrös
10/26 anonim válasza:
Engem is izgat a szőrös férfi. A dús szőrzetet jobban szeretem, mint a trimmelt verziót.
Az a fura, hogy sokan írják ilyen helyeken hogy szőrösek és hogy azt szeretik ha a partneren van szőr, mégis alig látni szőrös pasit.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!