Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/bi srácok, van köztetek is olyan aki kedveli szopogatni, szívogatni, lágyan harapdálni a partnere fitymáját?
Figyelt kérdés
A barátomnak mereven is túl lóg a fitymája ha előre húzom és arra gerjedek. :)
Neki ez bejön, de szerinte csak nekem van ilyen "fitymániám". :)
Tényleg?
2019. nov. 25. 18:31
1/12 anonim válasza:
Szeretném én is, de a szexhaveromnak metélt farka van.
2/12 anonim válasza:
Engem is izgat de meg sose probaltam. Mindenesetre szexi
3/12 anonim válasza:
Nekem csinálták már és jó érzés volt számomra :)
4/12 anonim válasza:
Én a fityma alatt szeretem a makkot nyalogatni :)
5/12 anonim válasza:
Én is szeretem szopogatni, szívogatni, lágyan harapdálni a partnered fitymáját, és azt mondja, hogy jobb vagyok nálad. ;-)
6/12 A kérdező kommentje:
#5-ös, versenyezzünk! :D
Percenként váltunk és akinél elsűl a farok, az nyer. :D lol
2019. nov. 25. 22:48
8/12 anonim válasza:
Kérdező! Én is beszállhatok a versenybe? 😋
9/12 anonim válasza:
Én a makkon levő kis lyukacskát szeretem a nyelvem hegyével birizgálni addig míg nem jön a finomság belőle!
10/12 anonim válasza:
Szeretek benyalni a barátom fitymája alá, szívogatni, lágyan harapdálni, széthúzni az ujjaimmal, vagy felfújni mint egy lufit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!