Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú aki soha nem borotválják vagy nyírják? És azt is szereti ha a partnere se!
Nekem 25 éve Szenteste az akkori barátom hirtelen felindulásból nekiállt és nekem leborotválta. Mondta, hogy nem akar köpködni és kíváncsi is, hogy milyen lesz csupaszon. Nos akkoriban nem volt még ekkora divatja az intmborotválásnak. Miután én csakis naturista strandra járok, meglehetösen kényelmetlenül éreztem magamat. Azóta ugyan már más barátom van, de nála is kitétel, hogy ö maga akar engem borotválni.
Mindenkinek, akinek tetszik a csupasz farok, javaslom, hogy a párjával borotváltassa. Rendkívül kellemes idötöltés, és természetesen szuper elöjáték :-)
Nekem a volt barátom kezdte el nekem kiborotválni az intim részeimet. A jelenlegi is ezt csinálja.
Megengedtem neki, mert ö úgy kívánta.
Mindenkinek más az ízlése.
A borotválós idö egyben isteni elöjáték is nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!