Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért baj ha egy fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy fiatal passzív srác férfias és nem nádszál vékony? (Komoly kérdés és nem szexuális tartalmú)

Figyelt kérdés

A társkeresős oldalakon, ha az ember komolyan gondolja tényleg az ismerkedést és negatív hatás éri - akkor képes leépíteni az embert. Mondjuk meg írjuk, hogy csak lazán-tökösen, de a valóságon nem fog semmi változtatni, az emberek felszínesek és a fiataloknak nem igénye az hogy tényleg ismerkedjenek, úgy hogy személyiség is legyen a dologban - és ez nemfog javulni.

A randi oldalakon majdnem csak olyat lehet olvasni, hogy a passzívnak szőrtelennek és vékonynak kell lenni. De miért is? Miért csak a testiség a fontos? Miért van az, hogy egy nőnek tetszem, de egy meleg férfinek már nem. Ápolt, férfias srác vagyok, határozott, tudom mit szeretnék - ennek ellenére nem lehet érvényesíteni semmit, vagy személyiségben találkozni valakivel, akit érdekli is a másik, mert mindenki csak a szexre pályázik.

2020. febr. 15. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez ízléstől függ

Társkeresőn meg szerintem nem is érdemes keresgélni, mert, ha meg is felelsz "elvárásoknak" úgy is csak alkalmiban gondolkodik mindenki. Szerintem ez minden társkeresőn így megy.

Mondjuk lehet, hogy velem van a baj, de én komoly kapcsolatot keresek..

Inkább próbálj élőben ismerkedni

2020. febr. 15. 22:31
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Har mar bocsi, de felolem nezhetnel ki akarhogyan, amennyi a szemelyisegedbol atjott a kerdesed soran jobban taszit mint a sok szexmanias. Altalanositod az embereket, leirsz mindenkit akinek mas az izlese mint neked vagy mast preferal helyetted mert "biztos csak szexet akar".
2020. febr. 15. 22:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Igenigen, pont ez a "célom".....:) senki nem rossz, ezt nem írtam
2020. febr. 15. 23:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szőrös férfias aktív vagyok és ilyen passzívot is keresek.
2020. febr. 16. 00:49
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

Nálad tuti a sok elutasítás átment elkeseredésbe,mérges vagy mindenkire, aki nem téged akar.

Így ezt is sugárzod ki és egy kétségbeesett,vagy nyomulós pasinak nem sok esélye van.

Őszinte leszek, ha egy talin ezt érezném, azonnal elhúznék.

De veled már odáig sem mennék el, mert intelligens vagy, de lelkileg nem az,aki kész egy kapcsolatra. Lehet elhagyott akit szerettél,ez is benne van a pakliban.

A testiség pedig nagyon is fontos, lelkileg szuper lehetsz, ha nem vagy kívánatos..

Ez nyersen szól,de így van.És az is így gondolja, aki nem mondja ki,csak udvariasan mellébeszél.

Te sem kezdenél semmit egy olyannal, aki egy csoda, egy lelki top,de testileg nem fog meg. Magyarul,nem kívánod.

Ez van, ha itt keseregsz attól nem lessz jobb csak magadat hergeled, és a többi meleg kinevet.

Szeresd magad akkor más is szeretni fog.

2020. febr. 16. 07:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Igaz,hogy szörtelen,de természetesen szőrtelen nagy darab lányos alkatú fiú voltam ,azt a pasit szedtem fel akit akartam. A férfiak csak kielégülni akarnak,azt meg megadtam nekik.
2020. febr. 16. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!