Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek miért viselkedik így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Szóval a legjobb barátomról lenne szó. Először is én heteró lány vagyok, Ő pedig meleg. Több éve ismerem már és nagyon közeli a kapcsolatunk. Csak egy baj van. Mostanában kezdett nagyon megváltozni. Velem ugyanúgy viselkedik, ugyanúgy hülyéskedünk és ugyanolyan kedves és jófej amikor csak ketten vagyunk, de ha egy kisebb baráti társaságban, akkor teljesen megváltozik a viselkedése. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Folyamatosan beszól mindenkinek és nagyon bunkó. És... nem szívesen használom rá ezt a szót, de elég k*rvásan viselkedik. Ezért pedig elég sokan "kibeszélik". Gondoltam arra is, hogy talán tetszik neki valaki és azért viselkedik így, hogy felfigyeljen rá, de amikor megkérdeztem azt mondta, hogy nincs senki...

Valami ötlet, hogy miért viselkedik így? Nekem fogalmam sincs..

Nem tudom, hogy tudnék segíteni, mert így lassan elveszti az összes barátját

2020. febr. 12. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Csak 1 megoldás van, ugyanezt az arcába mondod, lehet hogy fájdalmas lesz az igazság, de el kell neki mondanod, nem tudom hogy miért viselkedik így, lehet hogy így akar menőnek tűnni, vagy talán fél hogy kiderül az hogy a saját neméhez vonzódik, de egy a lényeg, ezt el kell neki mondanod, kérdezd meg hogy miért csinálja ezt, és mond el neki hogy elveszíti minden barátját ha így folytatja, fájni fog neki, de csak is ez az egyetlen kiút ebből a helyzetből.
2020. febr. 12. 22:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a barátod 20 éves körüli. Azt hiszi ettől a viselkedéstől lesz menő vagy kerül a középpontba. A helyedben azt amit ide írtál négyszemközt mondanám neki. Hogy reagál vajon? Azt, hogy kibeszélik nem kell feltétlenül említeni, csak ami rá és rád vonatkozik.
2020. febr. 13. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!