Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy HIV negativ ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy HIV negativ ember péniszén seb van, és egy HIV pozitiv orálisan kielégíti elkaphatja a másik fél?

Figyelt kérdés

2020. febr. 9. 19:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Illetve nem is élveztünk bele egymás szájába
2020. febr. 10. 14:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Azt állita nem volt seb a száján/szájában. Igy nincs ra esely ugye?"

Mennyire ismered, hogy így megbízol benne?

Sok olyan kiváncsi heterot vagy kezdőt ismerek, aki azt mondta, hogy x ideje nem volt pasival, később kiderült, hogy mégis.

másrészt, azt te sem tudod 100%-ig garantálni, hogy nincs mikrosérülés a szádban.

2020. febr. 11. 00:22
 13/13 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Az már csökkenti a fertőződés esélyét hogy nem élveztetek egymás szájába. 4 hét mulva csináltass egy gyorstesztet. Én nem vagyok orvos csak azt tudom amit olvastam meg amiket nekem is mondtak. Volt hogy leszoptak engem is és be voltam parázva....
2020. febr. 11. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!