Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az életcélotok? Jövőképetek?
Gondolok itt azokra a pasikra akik fűvel fával szexelnek.
Hogy néz ki a jövőtők? Mi a tervetek? Csak munka, a szabadidőben meg a rómeón és itt-ott keresitek ki az akivel lehet dugni? Ez a szép jövőkép?
Jövőkép v. nem jövőkép, az élet azért van hogy élvezzük :) Majd ráér az ember később gondolkozni, de addig legyen benne élmény (meg óvszer a zsebben ha szükség van rá).
Egyébként felfogás kérdése, ki élt többet, aki papa-mama-gyerekek és 20 évesen megházasodik, vagy aki 30-35 éves koráig kitombolja magát.
Ugyan nem az vagyok, akire a kérdés vonatkozik. De !
Kár ilyen provokatív kérdést feltenni, mert mindenki élje úgy az életét, ahogyan akarja.
Már amennyiben ezzel nem okoz lelki, vagy testi kárt másoknak. Egyébként pedig aki ide - oda szexel,azt sem érdemes megvetni,mert nem tudná megtenni, ha nem volna rá igény,vagy fogadókészség.
Mindig voltak,akik így éltek és lesznek is. De ha elkeseredve, csalódva kategorizálunk, attól nem lesz jobb az élet.
Abszolút nem irigylem, aki szexéhes.Én kapcsolat központú vagyok, de lehet, hogy ez furán hangzik,de ha most kezdeném a fiatalságomat, jobban kiéltem volna magam.De én már akkor is a csodára vártam, az igaz szerelemre, a párra, a meghittségre. És nagyon sokszor pofára estem, sok és komoly csalódásom volt.
De akkor sem vetem meg, aki szexel, ha neki tetszik tegye.Mint ahogy az sem irritál,ha valakinek sok a pénze, vagy egyéb.
Az emberek általában azt kritizálják másokban, amit ők nem tudnak, vagy nem mernek megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!