Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel próbálod levenni a lábáról a srácot akiért odavagy?
Figyelt kérdés
Legyen szó aktív vagy passzív srácról. :)2020. jan. 29. 14:34
2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem ilyen primitív válaszra számítottam. 😅
2020. jan. 29. 14:35
3/7 anonim válasza:
Leírtam neki kézzel a kedvenc irodalmi művét (kb. 22. A4-es oldal) és beköttettem, majd odaadtam neki ajándékba.
4/7 A kérdező kommentje:
Wow, igazán egyedi ajándékot tudtál neki adni. :)
2020. jan. 29. 16:46
6/7 anonim válasza:
Ahw, a #3-as válaszoló teljesen átmelengette a szívemet.
Nagyon figyelmes gesztus volt tőle, és szerintem az egyik legaranyosabb, legszeretetteljesebb ajándék, amit adhat valaki a másiknak. :)
Köszönöm, felvillanyoztad az estémet. :)
7/7 anonim válasza:
Én ilyen téren konzervatív vagyok: elhívom randizni, beszélgetünk, megismerjük egymást, aztán elválik, hogy utána akarunk-e még valamit egymástól. Ha igen, akkor írok neki napközben, meg reggel felkelés után, ha tudom, hogy nehéz napja van, és utána átjön, főzök neki, reggel elviszem kocsival, ha kell. Ilyenek. Apró, pici gesztusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!