Mit tennél, ha férfiként egy betegség miatt elkezdene megritkulni a szemöldököd, elveszíti a formáját, csak néhány szál marad vagy annyi se? Rendben, próbálod megtalálni az okot és reménykedni, ha megvan talán később visszanő, de addig is?
Szerintem ha rajzolsz vagy tetováltatsz oda, az elég bzis, sokkal normálisabb ha úgy hagyod ahogy van. Én úgy gondolom, hogy az számít egy ember megjelenésénél leginkább, hogy tiszta és ápolt és illatos legyen.
Nekem pl elég csúnya a bőröm régi hegek miatt, a hátam is, de hát nem tudok vele mit csinálni, nem kérhetek új bőrt mint M.Jackson, de azért igenis tehetek, hogy igényes legyen a megjelenésem a mindennapokban.
36N
"maradnak a rémült, gúnyos, lenéző tekintetek"
Ezek többségét csak beképzeled, a legtöbb embernek nem igazán szokott feltünni ilyesmi.
A testvéremnek kb 20 évesen hullott ki minden szörzete - a haját-szemöldökét-szempilláját is beleértve. Ö egyszerüen tudomßasul vette, nem járt "bocsánat, hogy élek" arckifejezéssel a világban és soha senki nem rémült meg töle, nem nézték le vagy gyúnyolták ki. Eleinte a még megmaradt szálakt egyszerüen leborotválta és akkor nem volt felemás állapotban.
Ha veled ilyen történik, az nem amiatt van, hogy kihullik a szemöldököd, hanem a viselkedésed miatt.
Ha kellö önbizalmad van, és öntudatosan viseled a kinézetedet, sokkal több elönyöd lesz belöle, mint hátrányod, mert ezzel kiemekedsz a tucat-ember kategóriából.
Megpróbálhatnád még a ricinusolajat (gyógyszertárban lehet kapni, a külön hajra használhatóban még vitaminok is vannak). Én miután tetováltattam a szemöldököm kiszedtem az egészet ès nem akart visszanőni sehogy. Ricinusolajjal mindig bekentem miután hazaèrtem és pàr hèt után visszanőtt.
Nem egyik napról a másikra fog visszanőni, sőt lehet nem is használ (mert vannak akik csalódtak benne, èn nem) de szerintem egy próbàt megèr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!