Alvadt vér makkon körülmetélés után. Oké-e ez így? + néhány kérdés
Sziasztok! Most lesz 3. napja, hogy át estem a teljes körülmetélési műtéten. Szerencsére egy fődoki műtött, szépen megcsinálta. Fokozatosan a fájdalom, és az érzékenység csökken. És még jobban örülök annak, hogy tisztálkodás már egyszerűbben megy mint fitymaszűkülettel, és vizelés után nem csöpög. Ennyit a beszámolóról. - Dunaújvárosi kórház.
Kérdéseim a következők.
Tegnap este merevedésem volt fél fagy 1 óra alvás alatt, elég kellemetlen volt, a szerszámom el kezdett vérezni. Van 1 hosszú illetve 1 pontnyi alvadt vér, és ezeket kell-e kezelni, vagy magától lefognak-e majd potyogni? Leráncigálni, meg ilyenek nem fogom, mert még érzékeny hozzá a makkom, illetve a sebem. Magától lepotyognak-e? ui: Minden este kamillázom illetve be szoktam kenni
Ha már merevedésről volt szó, "egészséges"-e, hogy merevedéstől vérez? Nem lesz baja a varratnak stb? Kicsit félek a merevedéstől. Illetve ti hogyan oldottátok meg? Oldalon feküdni nem tudok mert mint írtam érzékeny, meg a két lábammal nyomnám. Így minden este csak háton alszok.
A vizeléstől ki vagyok. Probléma-e az, hogy műtéttől kezdve a vizelet össze vissza "jön ki"? Egyszer a s*gglyukam fele, egyszer rám, egyszer meg felfele a wc ülőke fele.. Esetleg ez is ezzel jár? Vagy a alvadt vér "zavarja be"? Igen, húgycső "lyuk" mellet van egy alvadt vér.
Illetve mikor lesz már az az időpont, hogy a makkom nem lesz érzékeny annyira, hogy egy alsó gatyát is feltudok már venni? Egyenlőre annyira érzékeny, hogy alsógatyát nem tudok felvenni, helyette egy kötőszer van a makkom és a herezacskó között, hogy a szőrök ne "piszkálják".
Válaszokat köszönöm így előre is, remélem minél pontosabb válaszok fognak érkezni! Sok locsolót
Szia!
alvadt vér természetes és a kis vérzés is. Betadinnal probáld a sem körül lemosni.
Én ülve pisiltem az első 4-5 napig, mert a kötés miatt szérszorta a pisit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!