Alvadt vér makkon körülmetélés után. Oké-e ez így? + néhány kérdés
Sziasztok! Most lesz 3. napja, hogy át estem a teljes körülmetélési műtéten. Szerencsére egy fődoki műtött, szépen megcsinálta. Fokozatosan a fájdalom, és az érzékenység csökken. És még jobban örülök annak, hogy tisztálkodás már egyszerűbben megy mint fitymaszűkülettel, és vizelés után nem csöpög. Ennyit a beszámolóról. - Dunaújvárosi kórház.
Kérdéseim a következők.
Tegnap este merevedésem volt fél fagy 1 óra alvás alatt, elég kellemetlen volt, a szerszámom el kezdett vérezni. Van 1 hosszú illetve 1 pontnyi alvadt vér, és ezeket kell-e kezelni, vagy magától lefognak-e majd potyogni? Leráncigálni, meg ilyenek nem fogom, mert még érzékeny hozzá a makkom, illetve a sebem. Magától lepotyognak-e? ui: Minden este kamillázom illetve be szoktam kenni
Ha már merevedésről volt szó, "egészséges"-e, hogy merevedéstől vérez? Nem lesz baja a varratnak stb? Kicsit félek a merevedéstől. Illetve ti hogyan oldottátok meg? Oldalon feküdni nem tudok mert mint írtam érzékeny, meg a két lábammal nyomnám. Így minden este csak háton alszok.
A vizeléstől ki vagyok. Probléma-e az, hogy műtéttől kezdve a vizelet össze vissza "jön ki"? Egyszer a s*gglyukam fele, egyszer rám, egyszer meg felfele a wc ülőke fele.. Esetleg ez is ezzel jár? Vagy a alvadt vér "zavarja be"? Igen, húgycső "lyuk" mellet van egy alvadt vér.
Illetve mikor lesz már az az időpont, hogy a makkom nem lesz érzékeny annyira, hogy egy alsó gatyát is feltudok már venni? Egyenlőre annyira érzékeny, hogy alsógatyát nem tudok felvenni, helyette egy kötőszer van a makkom és a herezacskó között, hogy a szőrök ne "piszkálják".
Válaszokat köszönöm így előre is, remélem minél pontosabb válaszok fognak érkezni! Sok locsolót
szegény, akkor jó, hogy túl vagy rajta!
tuti neked is jobb lesz!
első hét után nem lesz gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!