Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez mitől van? Nektek is így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől van? Nektek is így szokott lenni?

Figyelt kérdés
Izgat egy ideje sráccal. De kb ingadozó nálam ez. Vanaak napok hogy nagyon akarom aztán meg hetekig nem. Most éppen akarom. Csak az van hogy sose jön akkor össze ismerkedni mikor akarom, mert nem érnek rá, stb. Aztán néha meg egyszerűen megundorodom a vágyaimtól. Mit tegyek?

2020. jan. 14. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Akkor inkább biszex vagy ,nem meleg :)

Hány éves vagy?milyen vágyaid vannak ?

2020. jan. 14. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan vagyok én is. Néha nagyon vágyom rá, aztán elmulik, majd újra
2020. jan. 14. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért undorodsz meg a vágyaidtól, mert nem fogadtad el magad. Valszeg biszex vagy egyébként.
2020. jan. 14. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mitől lehet azt nem tudom, a #1 szerint ez biszexualitás. Könnyen lehet, hogy igaza van. Velem pont ez a helyzet. Annyival egészíteném ki, hogy fiúval történt együttlét után egy-másfél hétig nincs erekció. Pedig a szex jó volt abban az egy adott pillanatban. Utána érezem kellemetlenül magam.
2020. jan. 14. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Még nem zajlott le benned az elfogadás magad iránt. Biszex vagy. Vágysz az újra, kiváncsi vagy ki akarod próbálni. Tedd túl magad a dolgon és tedd meg vagy szenvedj évekig...

Sokáig én is igy voltam, pár éve volt hogy neten megbeszéltük egy sráccal, hogy találkozunk és kipróbáljuk a dolgot egymással, de végül nem mentem el. Később meg is bántam, hogy kihagytam. Azóta már megvolt a dolog néhányszor és örülök neki, hogy megtettem. Azóta sem vagyok meleg, de nha rámjön a vágy, olyankor ki ki verem egy bi vagy homo videóra, de az nem ugyanaz...

2020. jan. 14. 12:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Aki hasonlóan van bátran írhat privit!
2020. jan. 15. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
biszex vagy, velem is ez volt, majd felfedezed magad
2020. jan. 16. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!