Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak nekem vannak ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem vannak ilyen szexuális vágyaim?

Figyelt kérdés
20 éves meleg fiú vagyok. Nagyon imádom a helyes pasikat. Legszivesebben letudnék szopni két helyes pasit is egyszerre ha tehetném. Van mikor arra vágyom hogy jól erősen megdugjanak és kielégitsék a vágyaimat normális kereteken belül(nincsennek fura fétiseim). Máskor pedig egy nagyon helyes pasi fenekét dugnám szene szét. Annyira megélném ezeket, de tartok kritikáktól hogy ettől kevesebb lennék. Alapból azon az úton haladok amin a cél a "szerelemből sex" státusz. Az a srác vagyok aki nem adja oda magát csak úgy oda senkinek. Na meg mindíg figyeltem arra hogy 100%osan tudjam a partnerem egészségét. Erre mindíg ügyelek. De nincs jelenleg kapcsolatom és nehéz visszafogni a vágyaimat. Leginkább a korosztályom beliek véleménye érdekelne.
2020. jan. 12. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis kapcsolatot szeretnél, de néha szeretnél egy jó dugást?
2020. jan. 12. 16:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Kapcsolat lenne a cél. De az hogy nincs jelenleg kapcsolatom ezért a szexuális vágyaim felerősödtek. Ezért vágyom jelenleg ilyenekre.
2020. jan. 12. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak neked. Pl nekem is.

Miért lennél kevesebb ettől?

2020. jan. 12. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen természetes , ha nincs kapcsolatod, nem tudod ezeket kíélni, akkor egyere inkább erősödnek benned a vágyak. Én is hasonlóan érzek már egy jó ideje, gondolom pont ezen okból.
2020. jan. 12. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan érzek én is!

Budapesten élek, de elég óvatos vagyok hiszen nehéz megbízható kapcsolatot találni.

2020. jan. 12. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!