Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegeknél ez hogy működik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegeknél ez hogy működik?

Figyelt kérdés

Egy férfi test látványánál mi az amitől feláll egy fiúnak?

Heteroknál ott van a mell és punci, ami beindítja, de férfiaknál mi? Sosem értettem ez hogy működik. Ez csak aktív felekre vonatkozik, vagy passzívoknál is feláll látványra? Egy passzív hogyan indul be? Lányok nedvesednek, de fiúk?

Valaki leírná nekem részletesebben, hogy mi a különbség, egy hetero és egy meleg férfi "agya" között?

2020. jan. 9. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Aktiv vagyok de nekem egy jó pasi arcától vagy frizurájától estleg popsijátol már feláll a szerszám
2020. jan. 9. 22:28
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Én bi vagyok, engem fiúk esetén a pénisz, láb, esetleg has ami beindít. Fiúk is tudnak nedvesedni.
2020. jan. 9. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Biszex vagyok.

Egy szép merev farok, formás segg, szép arc, szép test, ilyesminek indítanak be a férfiak terén

Lányoknál pedig az arc, cici, popsi, punci :)

2020. jan. 9. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Húúú, sok minden. A szemében ahogy látod a tüzet, az elszántságot nőébe nem látsz ilyet. Ahogy a pólója feszül az izmaitól, amit kemény munkával ért el, nem velük született mint a nőknél. A kőkemény szerszáma, amit nem lehet eljátszani, mint nőknél az orgazmust. Egy férfi beleáll a helyzetbe, vállalja a kockázatot, nem nyafog és várja hogy más megcsinálja helyette, mint a nőknél. A karrierjét kitartóan alakítja és tesz az álmaiért, nem vár a papucsra, aki megvesz neki mindent és kényezteti, mint a nőknél.

A sor végtelen egyszerűen úgy gondolom, hogy egy férfiban sokkal több dolog vonzó, mint egy átlag nőben.

2020. jan. 9. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint nekem az arc a legfontosabb, hiába van akármilyen jó teste, ha az arca nem tetszik. A páromat (és előző párjaimat is) ezalapján kerestem.

Mi melegek egyszerűen csak ilyenek vagyunk, a nők hidegen hagynak, és ennyi, a fiúk/férfiak tetszenek, illetve tetszhetnek, nekem ahogy írtam az arc az elsődleges, a másodlagos hogy belső szempontok szerint is megfeleljen az elvárásaimnak (pl. gondoskodó típus legyen, megértő, ne legyen segghülye, de ezekre hamar fényt lehet deríteni). Volt már randim nagyon jóképű sráccal, viszont tajparaszt volt és soha nem érdekelte amit én akarok mondani, így esélytelen volt hogy működjön, legyen bármi.

A test nálam csak ezek után következik. Én nem keresek alkalmit, így nyilván csak akkor került erre sor, ha valakivel már komolyabb volt a helyzet: több találka, és egymásra tudtunk teljesen hangolódni.

Én úgy vagyok vele, hogy már szex előtt is fel tudok izgulni. Nagyon. Akkor ha érzem, hogy szimpatikus nekem a másik fél, és ő is így van velem, akkor azok a pillanatok, amikor csak simogat, átölel, is nagyon izgatnak már.

A testre visszatérve, nálam annyi, hogy ne legyen a személy csontsovány, vagy nagyon elhízott. A macis alkattal egyébként nincs bajom, sőt, én ahhoz a típushoz vonzódok talán a legjobban (jelenlegi párom macis alkat, előző is az volt, csak az első barátom nem).

Amikor már ott tart a dolog, hogy lekerülnek a ruhák első alkalommal: engem ott már nem ér meglepetés. Tényleg. Mert ahhoz már egy kialakult kapcsolat kell legyen köztünk. Én pedig az illetőt, a személyt kedveltem meg. Nem azt, hogy mekkora a farka, mennyire sötét a bőre, mennyire szőrös, stb.

Egyébként engem már maga a tudat mindig, hogy mi következik, nagyon izgalomba hoz. Imádom kényeztetni a páromat, és imádom ha látom és érzem, hogy mennyire jól esik neki ha szopom, vagy ha bennem van. Sőt, általában én élvezek el hamarabb, úgy hogy, szerinted egy passzív fel tud izgulni? :) Mert szerintem fel, nagyon is.

23/F/passzív

2020. jan. 9. 23:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet írni, de soha nem fogod megérteni.

Te hogy magyaráznád el valakinek, aki undorodik a hal szagától és ízétől, hogy milyen isteni finom a halászlé a belefőzött pontyszelettel???!!???

2020. jan. 9. 23:05
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

A kisugárzás a lényeg.Nem tudom,mi a külömbség,

mert bi vagyok.

2020. jan. 10. 08:28
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Borostás arc, szőrös test, szép izmok, jó nagy kinyalni való betyárkörtés szőrös segg, szép szőrös kicsi vagy nagy fallosz. Idősebb 30-as férfiak beindítanak rendesen
2020. jan. 10. 20:57
 9/9 -remete- ***** válasza:
100%
Nekem a test. Vékony formás idomokkal. A lányoknál is ilyet keresek.
2020. júl. 6. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!