Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek meddig működik a szexhaverság és milyen gyakori találkozóval?
Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy hamar eltűnnek az emberek. :( Aktív vagyok és szeretem a szexet, de a többség úgy érzem nem szereti ha a másik tényleg gyakran akarja. Így kíváncsi vagyok másnak mik a tapasztalatai.2019. dec. 20. 22:58
1/10 anonim válasza:
napi 2-3 is jöhetne, de sajna nincs jelentkező
2/10 anonim válasza:
Én is birnék egy sexhavert Miskolcon.
3/10 anonim válasza:
Sajnos a legtöbben csak alkalmiznak. Én is örülnék, ha lenne valaki aktív heti több alkalomra.
4/10 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok :)
2019. dec. 21. 11:08
6/10 anonim válasza:
Nekem is jól jönne valaki Győr - Tatabánya környékén :)
24f
7/10 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, sajnos nemsokáíg. Lassan már 1 alkalmival is beérném. 26/F miskolcon és környékén elég nehéz találni normálisat .
8/10 anonim válasza:
Nekem is jöhetne valaki normális Pesten. 18/f
10/10 -remete- válasza:
Nekem fehérvár havi 4 5 lenne a jó... de nem találok olyat akivel eltudnám képzelni. Sajna a ducik nem vonzanak a vékony hapsiktól indulok be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!