Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért jönnek zavarba az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek zavarba az emberek hogy született k*csög vagyok?

Figyelt kérdés
Sok full aktívnak való srác is kérdezget szex közben, hogy minden oké. Viszont én azt szeretem hogyha jól megraknak, és helyre tesznek, és úgy használnak mint egy maszturbátort.
2020. jan. 7. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
98%
bizonyara ez sulyos lelki problema nalad. minden szereplosdinek van egy esszeru hatara
2020. jan. 7. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
98%
Ne haragudj de hate azt szereted hogy olyan vagy mint egy maszturbátor akkor te igénytelen vagy!
2020. jan. 7. 17:41
 3/5 DominikX ***** válasza:
100%
Hát en eddig csak olyan aktivakkal találkoztam, akit abszolút nem érdekelt, hogy mi van velem, csak durr bele 😂 azt hiszem itt most nézőpont kérdése, hogy ki szerencsés. Én nem éreztem magam annak. 22/F
2020. jan. 7. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Nincs vele baj csak szokatlan. Egy ilyen tininek én is örülnék, de a többséget zavarja ha a másik fél csak használja.
2020. jan. 7. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
70%

Én is pont ilyen vagyok, meg hát a sok használattól ki is van lazulva hátul, de néha kamuból nyögdécselek kicsit, meg azt mondom, hogy hú, de nagy! és akkor általában békén hagynak :)

31/p

2020. jan. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!