Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztatok már innen valakivel? Ha igen, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
2020. jan. 4. 18:56
11/15 anonim válasza:
Megsúgom, léteznek homoszexuális nők is. De ne mondd el senkinek! Én bízom benned.
13/15 A kérdező kommentje:
# 12/12:
Homoszexuális = saját neméhez vonzódik.
Ezen belül vannak a melegek (férfi-férfi), és a leszbikusok (nő-nő)
2020. jan. 5. 09:59
14/15 anonim válasza:
Egyszer igen, de az nem randi volt, hanem sportoltunk valamit, és elkezdtük együtt csinálni, szóval nem ebben a kategóriában ismertük meg egymást.
De van két srác szex kategóriából akivel más platformon azóta is dumálgatunk, és lehet lesz majd tali. Eleinte idegendkedtem attól hogy innen bárkivel is ismerkedjek vagy kiadjam magam, de talán ez a legjobb hely megtalálni a hasonló érdeklődésűeket, itt most spéci perverziókra és fétisekre gondolok. :D
28/F
15/15 anonim válasza:
Sajnos csak egyszer. 60 éves vagyok és szeretem,ha hosszabb ideig dugnak. Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk együtt,de nagyon gyorsan elsült a számban is és a fenekemben is sajna így inkább lemondtam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!