Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztatok már innen valakivel? Ha igen, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
2020. jan. 4. 18:56
1/15 anonim válasza:
Igen.De csak alkalmi szex volt. 19L
3/15 anonim válasza:
Igen, volt innen egy majdnem 5 éves kapcsolatom.
A jelenlegi páromat is itt ismertem meg 6 éve, akivel eddig csak barátok voltunk, és már több mint fél éve alakítunk egy párt, de a 6 év alatt mindent megtudtunk egymásról, csak az élőben való találkozás volt újdonság.
4/15 anonim válasza:
#3-as voltam. 21/L vagyok 22/F-el.
5/15 anonim válasza:
kb 20 csajjal szexeltem innen eleg jo csajszibarackok vanank itt egyem őket :P egyes már priviztem is rád more :P
6/15 anonim válasza:
Igen, randiztam innen bár nem sikerült túl jól:)
21/L
8/15 anonim válasza:
Nem ez eddig még az eszembe se jutott. 46/F
Valaki?
9/15 anonim válasza:
Ez meg mindig nem tarskereso, max a sok eletkeptelen ocsmanysagnak aki nem kell senkinek sem es inkabb itt probalkozik
10/15 anonim válasza:
Homoszexuális kategóriákban mit keresnek itt lányok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!