Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat ha 15 év a korkülönbség?
Figyelt kérdés
De az érdeklődés stb hasonlóak viszont anyagi különbségek nagyok. 19 es 342019. dec. 19. 10:10
11/15 Tanquerey válasza:
Ha megvan az összhang a 2 ember között, miért nem működhetne? Én is 4 évig éltem együtt egy nálam 17 évvel fiatalabb sráccal. Sajnos a végén úgy gondolta, hogy életét a továbbiakban külföldön tervezi, ezért szétváltak útjaink. Szóval én hiszek abban, hogy ha meg van a közös nevező, akkor minden további nélkül működik.
46/F Szhely
12/15 anonim válasza:
Szerintem is működhet, nem ezen múlik. Mi 20 és 33 vagyunk, 3 éve együtt, minden szuper. :)
13/15 anonim válasza:
Persze, hogy működhet! Nálunk pont ennyi a különbség. Barátom 28 én meg 43. Amíg fiatalabb voltam én is az idősebb korosztályhoz vonzódtam, eszembe se jutott korombelivel leállni. Később ez megfordult és középkorú férfiként a fiatalabb pasik jönnek be.
14/15 anonim válasza:
Simán. Én idősebb pasi vagyok,de még tinik is vannak
a partnereim között.Nem a kor számit.Ki milyen szerető.
Álljon a cerkája,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!