Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mire számítsak egy 16 évestől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak egy 16 évestől?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek, de pár hete megismertem egy 16 éves srácot aki érdekel. Szerintem ha még párszor találkozunk szexben is benne lesz viszont nem tudom eldönteni, hogy részemről csak fellángolás vagy képes lennék-e érte elhagyni a párom. Átverni nem akarom. Rajta azt látom, hogy nagyon akar, de nem igazán tudom őt komolyan venni a kora miatt mégis sokat gondolok rá.

Lehet esély komolyabb kapcsolatra vele?

29/F

2019. ápr. 21. 20:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Túl fiatal neked, te is tudod...

S megér ezért szakítanod?

2019. ápr. 21. 20:56
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
#1: szakítás?? Annyi gerinc nincs benne...
2019. ápr. 21. 20:57
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Felejtsd el a srácot. Ő még gyerek.
2019. ápr. 21. 21:15
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
29 évesen értelmesebb is lehetnél ennél. Szinte kizárt hogy valami maradandó dolog tudna kialakulni a 16 évessel.
2019. ápr. 21. 21:41
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Mi van nem tetszik az igazság ....???? 👹👹👹👹👹
2019. ápr. 21. 22:39
 6/13 anonim ***** válasza:
99%
16 évesekről egyet állíthatok biztosra: jövő ilyenkor homlokegyenest az ellenkezőjét gondolja, mint amit most gondol. Jó lesz, ha a saját anyja ráismer.
2019. ápr. 21. 22:57
 7/13 kovpet ***** válasza:
81%

Lehet, hogy nem lenne hosszú, de így is megérné.

A párkapcsolatod itt a gond, azt azért kár lenne feladni, ha amúgy működik. Vegyétek be harmadiknak a srácot :)

2019. ápr. 22. 08:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon "vicces" a kérdés már bocsi.

Szerinted ha ilyet írsz, hogy "részemről csak fellángolás vagy képes lennék-e érte elhagyni a párom" akkor abban már magában nincs benn a válasz is? Naná, hogy képes lennél elhagyni a párod főleg ha mellette ismerkedsz meg találkozgatsz mással. Nem ítélkezem, mert semmi közöm hozzá, de azért azt gondold végig, hogy Te mit éreznél, ha a párod csinálná ezt a hátad mögött. Remélem Ő sem gondolja komolyabbnak a kapcsolatotokat mint Te mert ha igen akkor előbb utóbb össze fogod törni a szívét.

Szerintem gondold át a kapcsolatod és azt, hogy miért vagy együtt a pároddal...

2019. ápr. 22. 09:06
 9/13 A kérdező kommentje:

Komolyabbnak én gondolom a kapcsolatunkat míg ő a kis ujját se mozdítja..

Sajnos nem opció a hármas:D

2019. ápr. 22. 09:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jó ha más tanácsára hagyatkozol. Szerintem. Ha szereted a párod ne hagyd el szerintem az ismeretlenért. Vagy kockáztass de viseld, hogy lehet hiába teszed.
2019. ápr. 22. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!