Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak egy 16 évestől?
Párkapcsolatban élek, de pár hete megismertem egy 16 éves srácot aki érdekel. Szerintem ha még párszor találkozunk szexben is benne lesz viszont nem tudom eldönteni, hogy részemről csak fellángolás vagy képes lennék-e érte elhagyni a párom. Átverni nem akarom. Rajta azt látom, hogy nagyon akar, de nem igazán tudom őt komolyan venni a kora miatt mégis sokat gondolok rá.
Lehet esély komolyabb kapcsolatra vele?
29/F
Nahát milyen kérdés...
Én gondolkodnék a helyedben... inkább hallgatsz a fa***dra vagy az agyadra. Van egy kapcsolatod amit lehet alakítani ha gáz van lehet beszélni. Ha nem megy árról minéket fél tehet! Ha úgy érzed para akkor üljetek le beszélni.
Amúgy a storyval kapcsolatban párommal ugyanez volt csak ő megtette h megcsalt és megtudtam a telefonjától. Gondoltam ha nem volt esze és gerinctelen volt akkor én is az leszek, elmondom a szüleinek h meleg és velem él. De a kis taknyosnak is elmondtam a szüleinek. Minéket helyen balhé volt. Párom azt kérdezte hogy miért és annyit mondtam: ha nekem szar volt, legyen neked is.
Megjegyzem a szülei 2-3 hónap múlva már megvoltak a dologgal és nagyon jó a kapcsolat köztük és köztem is. Azóta nem kaptam raja.
Én azt mondom, jöjj össze a 16 évessel.
Nyílvánvalóan sz+r a mostani kapcsolatod, a 16 éves is dobni fog hosszú távon, de látszik rajtad hogy szükséged van erre csalódásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!