Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerelmes vagyok a haveromba,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a haveromba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gimiben egy tipikusan jó tanuló gyerek voltam, nem is nagyon jártam el kocsmázni sem meg ilyenek, hanem elvoltam így a suliban. Másodikra jóba lettem egy tőlem teljesen más karakterű fiúval, aki "rosszabbnak" számított, vagány, eleven, "csajozós", tehát tökre az én ellentétem. Nagyon élveztem mindig az együtt töltött időket, sokszor ittunk együtt, voltunk buliban ilyenek. Azt vettem észre, hogy nagyon fontossá vált az életemben, egyre többet gondoltam rá, hogy vajon mi lehet vele. Elképesztően érdekelt, hogy mi a véleménye valamiről, de már érzelmileg is egyre jobban kezdtem vonzódni hozzá.

Először arra gondoltam, hogy biztos ilyen mély barátság szintű a dolog, de egyre inkább érzem azt, hogy ez több annál, mert egy barátra az ember nem gondol ennyit. Ehhez jött még az is, hogy jóképűnek tartom, szép a testfelépítése is, és hát elég sokszor néztem, ahogy öltözik.

Azóta kipróbáltam dolgokat fiúkkal és úgy érzem, hogy sokkal jobban érdekelnek mint a lányok. Azt nem tudom, hogy mitől alakult ki ez. Vajon azért mert izgatnak azok a tulajdonságok, mint amilyen a barátom vagy csak simán így születtem? Vajon annyira vágyok, hogy olyan lehessen, hogy a szexen keresztül próbálom ezt elérni vagy csak simán vonz a dolog?

Nemrég elmeséltem a barátomnak, hogy egy ideje fiúkkal "csinálok" dolgokat és elég jól reagálta, nem vetett meg, inkább elmélyítette a kapcsolatunkat, azonban megkérdezte tőlem, hogy iránta éreztem-e vonzalmat és hát mondtam, hogy barátit igen, de azt nem mondtam, hogy szexuálisan is izgat.

Szerintetek, hogy értelmezzem a viszonyomat? Nyilván sok mindenben benne lennék vele, de mivel ő inkább hetero, én meg nem akarom elbaszni a viszonyunkat ezért elég kicsi a mozgásterem, de eléggé fontos nekem. Nagyon sokat gondolok rá, szerintem ilyen lehet szerelmesnek lenni vkibe.

Mit gondoltok erről a helyzetről?

23/F vagyunk mindketten, 6 év barátság

2019. dec. 16. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igyatok egyutt es enyhen probalkozz be, kis simogatasok stb. A reakciojabol latni fogod, hogy mehet e tovabb. Ha ellenkezik, akkor hagyd a dolgot es kezdj el ismerkedni masokkal es majd elmulik.
2019. dec. 16. 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel neki azért kérdezte hogy vonzodsz e hozzá
2019. dec. 16. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
beszélj neki amit erzel,ha jol fogadta ezt is jol fogja,számolj be mi volt :)
2019. dec. 16. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Ismerös helyzet, én is így voltam, vagyok. Lelkibeteggé tett.
2019. dec. 16. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bejön neked a haverod. Ha ilyen jól fogadta, hogy 'csinálsz" dolgokat fiúkkal, szerintem be lehetne próbálkozni nála is. De csak óvatosan, először csak szóban puhatolózz. Amúgy amikor kérdezte tőled, hogy iránta éreztél e vonzalmat akkor utána te is megkérdezhetted volna őt, hogy na és te? Te éreztél-e irántam ilyet? az jóó lett volna kezdésnek ;)
2019. dec. 16. 20:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem akarok vallani neki, mert most is bnője van, szóval nem annyira esélyes a dolog... :/
2019. dec. 16. 23:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy barátnője van. Ezt nem tudtam. Hát vallani még nem is kellene neki, csak mondjuk ha kicsit "úgy viselkednél" amikor vele vagy, pl mosolyogsz ha rá nézel, vagy ha egymás mellett ültök odaérintheted a lábad az övéhez. Ilyen kisebb dolgokat először csak. Amúgy a haverod intelligensnek tűnik, kétlem hogy nagy baj történne, csak így hogy barátnője is van tényleg óvatosabbnak kell lenni.
2019. dec. 17. 03:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Elöttem szóló: egyetértek, kivéve azzal, hogy, ha a baátjának van csaja, akkor szóba sem jöhet a két barát között semmi.

Szerintem a kettejük barátsága a kérdezö szemében szerelemmé alakult át. Igen, a barátság olyan, mint a szerelem, csak annál sokkal több. Igen, annak idején én is beleszerettem a barßatomba, illetve nem is tudom, hogy valóban szerelem volt-e ez, vagy csak egy olyasfajta önzés, hogy olyan jóban vagyunk, hogy nekem jogom van a barátom szexualitásában is részt venni. Persze, igy is lehet gandolkodni. Ha meg a havernak csaja van, az még nem zárja ki, hogy a legjobb barátjával ne pettigezzen. Aztán majd kiderül a haver álláspontja is. Amennyiben megértö volt eddíg, úgy megértö lesz eztán is. Legalábbis remélem és kívánom nekik. Miért ne kérdezhetné meg a haverját, hogy pl. neked mekkora, ha feláll ? vagy te hogy szoktad kiverni ? Hát, sok sikert !

2020. márc. 26. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!