Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért veti meg mindenki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veti meg mindenki a prostikat?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, hogy olyan könnyű közben semmit nem tudnak arról, hogy mi megy a háttérben

Abba nem gondol bele senki, hogy valaki máshogy tényleg nem tud pénzt keresni?

2019. dec. 11. 15:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem-igen tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy valaki máshogy nem tud pénzt keresni. Ha mást nem is, takarítani csak tud! Amúgy nem mondom, hogy könnyű nekik, de hát 10-20 ezer forintos órabérért nem lehet csak újságot olvasni.
2019. dec. 11. 15:35
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Leszopnék egyet
2019. dec. 11. 15:40
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Én szeretem őket::))
2019. dec. 11. 15:54
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom te is az vagy, azért ez a véleményed
2019. dec. 11. 15:57
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Mert sajnálják tőle a sok pénzt, amit "nem tisztességes" munkával szerez meg, csak gyorsan, de nem könnyen. Téves gondolat az, hogy "mert az a legkönnyebb". Én nem ítélem el őket, ha nagyon-nagyon meglennék szorulva akkor bevállalnám én is, minthogy menjek a híd alá
2019. dec. 11. 16:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem gondolja, hogy konnyu munka lenne, mert eros gyomor kell hozza.

Azert vannak lenezve, mert tobbseguk nem akar vagy lusta dolgozni es ink a testebol el.

Nyilvan ketkezi munkaval nem lehet annyit keresni, mint egy prosti.

2019. dec. 11. 16:32
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem a könnyűsége miatt vetik meg.

Egy korrupt kormány strómanjának lenni,

minden tanyasi ól mellé stadiont építeni sem könnyű, mégis megvetem.

2019. dec. 11. 16:38
 8/14 anonim ***** válasza:
63%

Mindenki mindig ezzel jön, hogy "nem igaz, hogy nem tud rendes munkát találni..."

Ebben az a nagy probléma, hogy azt sosem indokolják meg, ez mitől ne lenne rendes. Ki az, aki megszabja, hogy a munkánk során a testünk használata meddig elfogadható és mikortól nem..? A masszázs még belefér..? Ismerek olyat, akinek ez is sok.

A legnagyobb probléma szerintem az, hogy keverünk két dolgot. Azt, ha valaki könnyűvérű és kihasznál minden lehetőseget egy dugásra(bár én ezt sem vetem meg), és azt, ha valaki szexmunkás valamiért, teljesen mindegy, hogy miért.

Ahogy vannak, akik a szexet csak szerelemmel egyetemben tartják elképzelhetőnek, miért ne lehetne olyan ember, akinek a szex lehet érzelem nélküli is, teljesen tárgyilagos megközelítésű?

Egyébként én sem hiszem, hogy ne lehetne máshogy pénzt keresni, mindig van más út, de valljuk be, ha a lelki dolgokon túlteszi magát az ember, ha ellen tud fordulni a társadalom jelentős részének és kibírja, ha "kapja az ívet", akkor ezen kívül az örömlánykodás nem egy vészesen nehéz meló(persze itt nem az országútiakról beszélek, akiket minden harmadik alkalommal megalázhatnak, megverhetnek)..

Szóval szerintem érdemes lenne leakadni a témáról, hivatalossá tenni, legálissá, hogy az, aki ezt a szakmát űzi, az biztonságban csinálhassa és így ezek a nők ne szorulhassonak a társadalom perifériájára.

2019. dec. 11. 17:20
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
8-as, kategória
2019. dec. 11. 18:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy homo-, vagy heteroszexuális irányba nézzük a kérdést.
2019. dec. 11. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!