Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már nektek olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már nektek olyan, hogy elmentetek kocsikázni haverotokkal ketten, és le akart cumizni?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi lett belőle?

2019. dec. 11. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Általában én vagyok aki szoptat ilyenkor 😉
2019. dec. 11. 14:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Bele szoktak menni?
2019. dec. 11. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan még nem volt hogy le akart szopni, vagyis még nem merte mondani nekem.😄

De viszont a BMW be nekem full bőrözés van mindenhol a láb térnél is és mezitláb lehet csak beszállni, vagy hát zokniba.😊 Az anyós ülés előtt van egy kis tálca szeruseg ahova rakom a cipőmet mindig.

Mi pedig tudjuk egymásról hogy láb fétisesek vagyunk mindketten. Aztán a cipőimet szokta nekem szaglászni. Nekem meg bejön ha szaglássza a cipőim.😉😍

Meg mindig el akarja kérni őket, van jelenleg 14 pár cipőm.😄😊

19/F

2019. dec. 13. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!