Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki fekete srácot? Mert én nem találok egyet sem hol keressem ( ne mondd hogy afrikaban)
Különben én már kiszúrtam magamnak vagy 5 fekete szuperbombázót, de nem könnyű őket megközelíteni, mert vastagon tele vannak pénzzel, + mert egymás között lerendezik.
A taxisok viszont bele-bele kapnak a kávébarnákba, mert ők szokták kikapni őket laza állapotban.
Én nem bírom a feketéket, deeee
A napokban, a 4-6 -os villamoson felszálltak 2 fekete, abból az egyik, valahogy levett engem a lábáról, nagyon tetszett, pont szembe ült velem. Jó illata is volt, kellemes parfüm.
Kérdező Blaha Lujza tér megállónál szálltak le, ergo ott sok van.
30F/Bp/bi
Sopronban vannak, szexi mind nagyon.😍
Ilyen 17 éves kortól a 35 ig kb vannak páran.
18f
Na skaccok, most jöttem haza a csavargásból. Budapesten szombaton a buli negyedben található fekete srácot a VII. kerületben.
Beszélgettem is az ismerőssel fekete sráccal, leszólítottunk többet is, de azt tudni kell csoportosan nem lehet, mert elrángatja a haverja. Ha egyedül van, jó dumád van, akkor bármi lehet.
Történt is, hogy egyedül állt egyedül az Instant Fogas club előtt (VII., Akácfa u. 51.) előtt, leszólítottuk Kecskeméten futballista, van barátnője, beszélgettünk. Erre jött két egyiptomi debreceni egyetemisták, és kisajátították a feketét, és mi csak ott álltunk, eléggé kínos helyzet volt.
Sokan csoportosan mászkálnak.
Szóval értettek körbe jártam a kérdező kérdésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!