Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki fekete srácot? Mert én nem találok egyet sem hol keressem ( ne mondd hogy afrikaban)
Figyelt kérdés
2019. dec. 10. 20:44
11/51 A kérdező kommentje:
Szombathelyen vagy környékén nem látott valaki?
2019. dec. 11. 17:13
13/51 anonim válasza:
zalaegerszegen sok fekete kosaras van😉
15/51 A kérdező kommentje:
Azért szívesen megismernem .
2020. márc. 23. 14:41
16/51 anonim válasza:
Én is így vok ezzel. Csak én az ázsiai srácokra bukok.
17/51 anonim válasza:
Pedig vannak itt is.
Én még annó pár hónapja láttam is egyet az utcán.
18/51 anonim válasza:
Párduc, oroszlán, gorilla, makákó. Szavannák, fekete nők o-o-o Afrika 😉
19/51 anonim válasza:
Debrecenben eleg sok van az egyetem miatt. Tinderen parba is alltam parral es webcam szexeltunk.
20/51 anonim válasza:
Debrecenben lakom, és látom, hogy rengeteg fekete csaj és pasi van!
Hétvégeken a Csokonai Gimi épületében szoktak összegyűlni, ott valami egyház is be van jelentve nekik, aztán zenélni meg bulizni szoktak több százan, a taxisok legnagyobb örömére.
Délutánonként sokukkal találkozhatsz pl. az Elméleti Tömbben, a Kémiai Intézetben, esténként pedig sokuk villamosozik az egyesen, de jut belőlük a 2-esre is. Különben 6,5 ezer külföldi tanul a Debreceni Egyetemen 125 országból... Találsz magadnak mindenfélét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!