Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok! De szeretnèk gyereket családot stb. Tudbátok tippeket hogy hogyan csináljam?
Nehéz dolgod lesz itt.. A béranyaság nem megengedett az államban és hidd el hogy feketén nem akarod megpróbálni. Gyermeket még tudsz fogadni, viszont jogi problémákba fogsz ütközni ha az azonos nemű pároddal akarjátok együtt megcsinálni.
Házasságot tudtok tartani, de a házassággal járó jogokat nem kapjátok meg, így nincs is sok értelme.
Úgyhogy elsősorban én költözéssel kezdeném, nem csak a jogok, hanem társadalmi indíttatások miatt is.
Nővel csináld :D a tréfát félretéve, ez nem lesz túl egyszerű project. Milyen formában képzeled el a gyereket, családot, az azonos nemű pároddal közösen nevelni?
Nem pálcát akarok törni, nem az én dolgom, de ahogy az #1-es is leírta, ez bizony a lehetetlennel határos dolog (és sok pénzbe is kerül a béranyaság).
Elképesztő vagy.Ha feláll egy csajra,minden megoldva.
De akkor bi vagy,nem meleg.Ott van még az örökbe fogadás
lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!