Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal fiúk miért nem jönnek be az idősebb pasiknak? Én még 20 leszek, de 30+ -os és a 40+ -osak is azt modják, hogy miért csak az ilyen fiatalak akarnak valamit?
Nekem bejönne, de én nem érdeklem a fiatalabb fiúkat.
30/F
Ez nem csak homoszexuálisoknál fordul elő.
A legtöbben azért próbálnak velük egykorú partnert találni. Nagyjából azonos érettségre számíthatnak stb. Egy fiatalabb személlyel kerülni kapcsolatba azért szülhet gondokat. A fiatalabb valószínűleg éretlenebb, szexuálisan kevésbé tapasztalt, kisebb a felelősségérzete stb. Nem mindenki akarja ezt a nyakába venni.
Én sem a nagyon fiatalokat keresem, de mindig megtalálnak és ragaszkodnak ..
Pedig nem alkalmit keresek. Viszont nem jellemző a fiatalokra az, hogy letisztulva lássanak dolgokat, egyáltalán, tudják, mit szeretnének. Volt nagyon fiatal párom, egyutt is éltem vele,de sajnos több gond volt, mint öröm.
Leginkább a késői harmincasokat kedvelem,de nekik már "öreg" vagyok :)
49 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!