Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan idősebb (35-50) pasik, akiket a NEM lányos fiatal srácok vonzanak? (18-25)
Engem az idősebb pasik vonzanak, viszont akárkivel beszéltem eddig ebből a korosztályból az mindig a lányos / feminin srácokat kereste. Én pasis vagyok, sötét haj, borosta, tetoválások, férfias kiállás, vékony alkat, így senkit nem találok alkalmira ebből a korosztályból, a saját korosztályomból meg egyfolytában rengetegen keresnek, írnak.
Más is jár hasonló cipőben? Vagy csak én vagyok szerencsétlen lassan fél-1 éve? Még arra tudok gondolni, hogy sokan az asszony mellett keresnek, és könnyebb a lelküknek ha nőies a srác? :)
22/BP
A külsőm férfias, viszont a szexualitásom feminim.
18/f
Lehet az a baj, hogy alkalmit keresel csak. Én 50 vagyok, és tartósabb havert keresek, nem alkalmit.
De hiába, mert mindenki csak ide - oda röpköd...:)
Én ídösebb pasi vagyok,még attól is.Nálam csak az számit
szimpi legyen és ne legyen túlsúlyos.Persze én is
szeretem a fiaatal lányos suhancokat,de nem válogatok.
A pasisabb fickókat meg birom.A tetko meg a borosta
mind az előnyödre válik.Nem tudom aktív vagy passzív
vagy,de ne add fel.Engedd följebb a korosztály.Van
aki fiatalos,jól is nézki.Nézz körűl melg barát
helyeken.Vagy a hirdetések között.A startapró nagyon
jó erre a célra.Böngészgesd.Vagy tegyél fel
hirdetés.Nem kell soká várnod.Vagy a másik ahol
sikered lehet,adok egy linket,reggelj értelem
szerűleg.Tegyél fel jó vonzó profil képet,nem gyözöd
a válogatást.
Én is a kifejezetten férfias kiállású, markáns srácokat, pasikat kedvelem, a feminitás legkisebb szikrája nélkül. Igaz, hogy nem feltétlen alkalmi szexpartnereket keresek és ez zavarja a fiatalabbakat, de én simán el tudok olvadni egy markáns, jó kiállású korombelitől is, az más kérdés, hogy az én alkatom mennyire tetszik neki :)
46/F Szhely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!