Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasik, ti szoktatok tanítani fiatal srácokat sexelni, szopni vagy hasonlókra?
Hála istennek,gyakran meg esik.Állati édesek.Mondom
mit csináljon.Van hogy megmutatom nekik.a szemléltető
oktatás híve vagyok.Hamar bele jönnek, Bírom mikor
kérdezik jól csinálom Papi.Persze a végn oda vissza....
A követekző alkalommal elmagyarázom hogyan űljön bele.
ezt sajna nem ttudom szemléltetni,mert uni aktív vagyok
Engem nem lehet meg dugni.Így is nagyon tanulékonyak
Úgy ugrálnak benne,hogy a szemem is fenn akad.
Volt két srác, 19 és 21 éves, akiknek első voltam, már korai negyvenes éveimben.Ápoltak voltak és korrektek,nem kamuztak, és jól is érezték magukat.
Másfél éve azonban nem járok sikerrel, mert nem vagyok kopasz,sem szőrös,sem dagadt és ma ez a trendi, minél inkább ilyen egy idős férfi, annál "kelendőbb"..Furcsa az élet, de azért nem fogom elhanyagolni magam, mert ez a menő.Ez valami fétis lehet, hogy az a férfi, aki szőrös, kövér és kopasz, ráadásul esetleg erőszakos is.
Érzékiségről ma már nem lehet beszélni sem, mert az ugye " lúzerség "...
Ápolt és fiatalos késő negyvenesként nem sok az esélyem.Még itt a nagy szuper Budapesten sem.
Ahhjjj itt vannak az en pasijaim
Őszintén szólva uni de inkabb passzív vagyok nulla tapasztalattal es jo lenne ha lenne egy mesterem aki bevezet a dolgokba... Írjatok!
16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!