Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal meleg srácok akit az idősebb pasik vonzanak, miért? Mi az amimegfog benneteket?
Figyelt kérdés
Most hagyjátok azt az indokot hogy a pénze.ez nem indok hanem érdek.hány évesek vagytok és hány éves pasitok van vagy hány évesek között keresgéltek?2019. nov. 30. 22:49
1/10 anonim válasza:
Hát én mondjuk bisex vagyok és csak a szopatás érdekel, de engem a kor nem izgat annyira. Engem jobban foglalkoztat az, hogy legyen egészséges az illető, na meg persze a higiéniára is figyeljen.
2/10 anonim válasza:
Már jobban odafigyelnek magukra. Sport,stb. Ne csak kóbor dugásra használ, és igen, a saját lakás ahol szex után lehet tusolni is sokat jelent. Nem pedig parkokban csinálni. Én 19 vagyok. A barátom 31 éves.
3/10 anonim válasza:
Én 30 vagyok és nem látom úgy, hogy a fiatalok az idősebbekre buknak. Pedig imádom a fiatal passzív srácokat.:)
5/10 anonim válasza:
Némelyik sokkal igényesebb és jobban néz ki, mint a korosztályom . Tapasztalat. ;)
6/10 anonim válasza:
Az hogy tapasztalt és úgymond együttlét alatt megad nekem mindent
7/10 anonim válasza:
Én idősebb vagyok (36) és nem azt vettem észre, hog az idősebbek jobban odafigyelnek magukra. Nekem pont e miatt jönnek be a fiatalok (18-24 között kb), mert köztük több, aki sportol, igényes a testére, ahogy én is. 25 fölött a többség már elengedte magát, nincs ideje mozogni (de igazából csak kedve nincs hozzá), de mint mindig, vannak kivételek. Én legalábbis ezt tapasztaltam.
8/10 anonim válasza:
Pedig ha fiatal fiút akarsz dugni, muszáj leszel adni magadra.
9/10 anonim válasza:
Tapasztalatlanabb fiatal is írhat egy szintén kevésbé tapasztalt idősnek! :-)
10/10 anonim válasza:
Hát én csak szeretném kipróbálni, hogy milyen, ha egy 40 feletti egészséges és igényes pasi szop le.
26F Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!