Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb korosztályba tartozó aktívok miért szeretnek fiatalokat felavatni?
Mert nem vagyunk 5 perces emberek, sokkal nagyobb a szexuális kultúránk, tudjuk,mi a jó a férfinak, és turelmesek vagyunk.
Legtöbbunknek van nyugis helye ehhez.
Mikor 18 voltam,pedig aktív voltam mindig,egy 43 éves passzív vezetett be, amiért ma is hálás vagyok neki.
És nekem is hálás az pár fiatal,akinek első voltam.
49 F
Jóféle....
Nincs is jobb anál...😎
Én azért szeretném ha egy idősebb vezetne be, mert érettebb, felelősségteljesebben gondolkodik, meg tudná tanítani, hogy mit hogy kell, de szerintem ezen kívül ha kapcsolatra kerülne sor, akkor egy idősebb férfi mellett minden értelemben biztonságban érezhetném magam.
A fiatalok között kb mindenki egyéjszakás kapcsolatot keres, felelőtlenek, csak a szexre mennek.
Persze azért fontos, hogy az idősebb partner legyen igényes magával szemben, ne legyen lelakott, szakadt, persze ugyanezt ebben az esetben ő is elvárhatja a fiatalabb partnertől.
22/F
Mer tudom ,hogy kell bánni velük.Finoman érzékien.
Nem álat modjára.És mert simogatja a hiuságomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!