Milyen régi "jó" tanácsokkal szoktak titeket ellátni az idősebb generációba tartozó ismerőseitek, rokonaitok, ami kiütötte nálatok a biztosítékot?
Hagyd sírni a kiságyban, addig tudsz főzni.
Nem telt még el 3 óra, hogyhogy újra szoptatod?
Nem kell állandóan szoptatni, mert el lesz kapatva.
Már márciusban mondták, hogy itassam (cukros teával), hogy ne legyen szomjas. Most meggyőződése az öregasszonynak, hogy szomjan fog halni.
Két hónaposan már kezdjem hozzátáplálni.
Most négy hónapos: "Már nem kéne szopnia, ehet ez már mindent", illetve "mondtam, hogy el lett kapatva, azért nem kell neki a cumisüveg".
Nekem is hasonlokat mondanak idosebbek.
DE: legyen onkritikank is, a mostani anya-generacio unokai azon fognak megbotrankozni es rohogni hogy ma meg az anyak nagyresze
- 2-3 evesen is ugy nyugtatja a mar beszelo-setalo gyereket hogy a szajaba tomkodi a mellbimbojat,
- hatizsakkent hordozza a hatara kotozve, mint az osasszony,
- borostyanlancot kot a nyakaba fogfajas ellen
- nem ad neki vizet mert jajjjjajaj nem fog szopizni tobbet
Azert a mi generacionk is fog mulatsagos tanacsokat osztogatni, sot mar most is osztogatjak egymasnak 👍🏻😋
Nehogy megbámuld a törpét terhesen, mert a gyerek is törpe lesz!
A földön fekve játszó gyereket nem szabad átlépni, mert nem fog megnőni.
A szülésig nem szabad babaruhát venni.
Ha valami a kismamára esik, megégeti magát, megüti magát, akkor az adott helyen a babán vagy anyajegy, vagy szintén seb alakul ki. Emiatt tilos kismamát megütni (???)
amikor terhes lettem keresztanyám osztotta az észt, hogy
majd SÚROLÓKEFÉZZEM A MELLBIMBÓMAT hogy hozzászokjon a szoptatáshoz....és ne akkor repedezzen ki mikor elkezdem a szoptatást.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!