Milyen régi "jó" tanácsokkal szoktak titeket ellátni az idősebb generációba tartozó ismerőseitek, rokonaitok, ami kiütötte nálatok a biztosítékot?
Több számunkra rideg tanács háttere az, hogy nagy volt a gyerekhalandóság 2-3 generációval ezelőtt, ezért sok gyereket vállaltak, hogy néhány fel is nőjön belőle. Érzelmileg ezért sem kötőstek hozzájuk annyira.
Dolgoztak egész nap (sok esetben a gazdaságban,vagy a földeken), így nem lehetett ragaszkodó és anyás a gyerek, mert nem volt lehetőségük babusgatni. Szoptatni se tudtak akkor, amikor épp megkívánta a baba.
Ők csak ugyanezt a hozzáállást adják tovább. Ami más területekre vonatkozik, az lehet vicces, de a fenti témákban én nem szoktam kinevetni a néniket.
Adjak neki pálinkás kenyeret, akkor alszik, nekem meg lesz időm házimunkát végezni.
Minél előbb hagyjam el a szoptatást, mert el fogok hízni. Illetve akkor nem esek teherbe a kistesóval. Itt az a mánia, hogy egy évnél ne legyen több a korkülönbség, mert akkor nem tudnak játszani.
Császárral született gyereknek hüvelyváladékot kell kenni a szájába,mert nem haladt át a hüvelyen emiatt baja lesz xD
Tehát császár előtt vegyetek kenetett magatoktól...😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!