Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalok között van olyan, aki szereti az ötvenes korosztályt?
Én nagyivben lesz....tam ki mit szólt :
20- evesen 35é bnőm volt 5 évig
35- évesen 17é bnőm volt 60 évig
50- évesen 20 éves bnőim vannak.
Na és ? Ki kostól le és itél el ? Pont nem érdekel. De én legalább végigélveztem (eddig) az életem.
Nézzetek már körül egy kicsit reálisan !!!
100 ásó-kapa párból 80 tiz év alatt tönkre tette az életét. Mivel ?
Idő előtti házasság, 1-2 gyerek, egy "laza" lakáshitel, munkahely elvesztés stb stb.
És ezek kostólnak le és itélnek el olyanokat, akik nagy korkülönbséggel addig élvezik egymást, amig kólesik.
És most nem csak a tapétalevakarós szexről beszélek.
Egy 20-onéves srác egy 30-40-es NŐ-től annyi simogatást szeretetet kap, amit egy 18-20 éves kiscsirke soha nem tud kicsikarni magából, mert neki még !!! a FB-selfivilág és az elődamommagamjónővagyok a fontos. Tisztelet a kivételnek, de sztem 50 lányból jó ha 5 van aki nem ilyen.
Na ez az 5 fog aztán összeállni egy 50-es intelligens pasival, akire fel tud nézni, mint férfire, sokat tanulhat tőle, kultúráltabb életvitelt, nem műanyagtányéros vacsorákat, nyugodt kiegyensúlyozott hangulatot és totális kielégülést testileg-lelkileg, mert NŐ-ként bánnak vele.
Nekem ez a véleményem, pontozzatok le, én meg tovább élvezem a szépet és az életemet, addig, amig járókeretet nem raknak elém.
Mindig is fiatalabb párjaim, barátaim voltak.Egyáltalán nem kell azt hinni,egy életkort jelölő számról,hogy amögött egy leamortizált kéjenc vénség van.
Ötven leszek,de nem látszik rajtam és nemcsak a sok mozgás, a cigi és alkolholmentes élet miatt, hanem azért mert optimistán állok az élethez, tudok jókat nevetni,szeretek beszélgetni és megbecsulöm,aki ilyen. Ja igen és ennek ellenére nem hordok izomtrikót és pálmafás sortot, hogy fiatalabbnak lássanak.
A belső és kulső egészség a legfontosabb,akkor az életkor nem számít.
Ha akarnám naponta lehetne más srác az életemben, de alkalmik, pénzéhesek, vagy betegek nem érdekelnek.
Szeretem az értelmes és kedves fiatalokat, akikkel egyenrangúan lehet beszélni, sokat jönni-menni, szeretem ha főzhetek neki és egyutt, beszélgetve eszegetunk, akivel összebújva lehet beszélgetni, filmezni, nevetni.
Igen,szertetem a gyengédséget,figyelmet adni,de kapni is. Legutolsó párom 19 volt, én 46, mikor összejöttunk, három évig éltem vele.Fél éve vége lett,de nem haraggal.
Ha ismét kapcsolatot szeretnék, akkor biztosan egy értelmes, érzelmes sráccal tudnám elképzelni.
Utóbbiból van a nagy hiány, illetve lehet, hogy nem is hiány, hanem rejtőzködés.
49F /Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!