Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lerantottam egy fiut lehet baj?

1. Lehet, hogy ezt neki is úgy küldték és sajátként tünteti fel.
2. Ha a sajátja, azóta bármit összeszedhetett ha olyan típus, hogy fűvel-fával.

Egy gondozos ezt irta.
"Szia! Azt szoktuk mondani, hogyha belement, akkor menjen is tovább. Az a lényeg, hogyha a szádba élveznek, akkor utána ne moss fogat, mert utólag is fel lehet sérteni a száj nyálkahártyáját, hanem inkább öblögess, sima sós-langyos vízzel, vagy szájvízzel. Ez nemcsak a HIV miatt fontos, hanem az esetleges bakteriális fertőzések miatt is. A gyomornedv közömbösíti a vírust, szóval amit lenyeltél, a HIV szempontjából nem veszélyes. Bár, alapvetően orális szex során, HIV-vel fertőződni, alapvetően kevesebb kockázatot jelent, akkor van esélye, ha a partner kicsit "mélyebbre" megy, azaz megsérti a garat falát, vagy valamilyen torokgyulladás stb. van éppen jelen, ami gyengítheti a nyálkahártya védelmét. Más kategória az egyéb szexuális úton terjedő fertőzések, mert azok a bakteriális fertőzések, sokkal könnyebben elkaphatók, vagyis nemcsak a nemi váladék közvetíti, hanem 'csak' egyszerű orális szex. Tehát, figyeld magad tünetek tekintetében, sűrű nyákfolyást okozhatnak a torok-garat felületén a bakteriális fertőzések. Ha ilyet tapasztalsz jelentkezz. Kenetvétellel könnyű ezeket diagnosztizálni és jól kezelhetőek."

Te egy nagyon felelőtlen ember vagy, főleg magaddal szemben.Ha évekkel ezelőtt már volt betegséged, akkor mi a fene hajt bele ilyen kétes , ösztönszerű akciókba ?
Gondolom, már nem vagy fiatal, elég eszed lehetne. Igazolást bárki szerezhet, nyilván akkor lenne korrekt, ha a leletet és a személyit is megmutatta volna, hogy tényleg ő az.
De utólag könnyű okosnak lenni.
Egy volt barátom hasonló akcióba ment bele, neki 4 évvel a szifilisz után történt. Kétszer hozták vissza a klinikai halálból, ugyanis masszív HIV-et szedett össze. De legalább annyi esze volt, hogy utána nem szexelt össze-vissza,és ha volt párja, akkor is gumival, mindent.
De tudom, hogy a farok feláll, az ész megáll.....kár is válaszolni, úgysem fogadjátok meg, Te sem, más sem.

"Mindenki nem beteg főleg ha csak cumiztat."
Nem-e?
Én találkoztam már olyan srácokkal, akik csak gumiban mernek cumiztatni, na bennük jobban meg lehet bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!