Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lerantottam egy fiut lehet baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lerantottam egy fiut lehet baj?

Figyelt kérdés
2019. nov. 29. 01:28
 1/10 A kérdező kommentje:
8 eve volt szifiliszem. Kicsit felek a dologtol. A chat.hun jöttünk össze neki kis anyagi kellett. Oktober 15 en volt veradason , a nevet letakarta , mert nem akarta , hogy megtudjam. A veradoi kis könyvet lattam. Ez lehet biztositek, hogy egeszseges?
2019. nov. 29. 01:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Lehet, hogy ezt neki is úgy küldték és sajátként tünteti fel.

2. Ha a sajátja, azóta bármit összeszedhetett ha olyan típus, hogy fűvel-fával.

2019. nov. 29. 11:23
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Még az sem bizonyíték, ha aznapi lelete van ha pénzért csinálja. Jó szórakozást a gondozóban...
2019. nov. 29. 11:34
 4/10 A kérdező kommentje:

Egy gondozos ezt irta.

"Szia! Azt szoktuk mondani, hogyha belement, akkor menjen is tovább. Az a lényeg, hogyha a szádba élveznek, akkor utána ne moss fogat, mert utólag is fel lehet sérteni a száj nyálkahártyáját, hanem inkább öblögess, sima sós-langyos vízzel, vagy szájvízzel. Ez nemcsak a HIV miatt fontos, hanem az esetleges bakteriális fertőzések miatt is. A gyomornedv közömbösíti a vírust, szóval amit lenyeltél, a HIV szempontjából nem veszélyes. Bár, alapvetően orális szex során, HIV-vel fertőződni, alapvetően kevesebb kockázatot jelent, akkor van esélye, ha a partner kicsit "mélyebbre" megy, azaz megsérti a garat falát, vagy valamilyen torokgyulladás stb. van éppen jelen, ami gyengítheti a nyálkahártya védelmét. Más kategória az egyéb szexuális úton terjedő fertőzések, mert azok a bakteriális fertőzések, sokkal könnyebben elkaphatók, vagyis nemcsak a nemi váladék közvetíti, hanem 'csak' egyszerű orális szex. Tehát, figyeld magad tünetek tekintetében, sűrű nyákfolyást okozhatnak a torok-garat felületén a bakteriális fertőzések. Ha ilyet tapasztalsz jelentkezz. Kenetvétellel könnyű ezeket diagnosztizálni és jól kezelhetőek."

2019. nov. 29. 13:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Te egy nagyon felelőtlen ember vagy, főleg magaddal szemben.Ha évekkel ezelőtt már volt betegséged, akkor mi a fene hajt bele ilyen kétes , ösztönszerű akciókba ?

Gondolom, már nem vagy fiatal, elég eszed lehetne. Igazolást bárki szerezhet, nyilván akkor lenne korrekt, ha a leletet és a személyit is megmutatta volna, hogy tényleg ő az.

De utólag könnyű okosnak lenni.

Egy volt barátom hasonló akcióba ment bele, neki 4 évvel a szifilisz után történt. Kétszer hozták vissza a klinikai halálból, ugyanis masszív HIV-et szedett össze. De legalább annyi esze volt, hogy utána nem szexelt össze-vissza,és ha volt párja, akkor is gumival, mindent.

De tudom, hogy a farok feláll, az ész megáll.....kár is válaszolni, úgysem fogadjátok meg, Te sem, más sem.

2019. nov. 29. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Pár hétig ne szexelj senkivel és utána menj el szűrésre.
2019. nov. 29. 15:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Mindenki nem beteg főleg ha csak cumiztat. Allitolag smartol is kaptak mar el hivet. Nyilvanvalo jobb felni mint megijedni. Egy haverom naponta 3 at csinal meg. Rajött egy 2 honapos hasmenes. Aids szifilisz negativ. Valamit csak összeszedett. En 15 evig naponta 2 volt, egyszer kavart be vakaki.
2019. nov. 30. 00:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Pld belepidaltak szamba attol mas fertőzest lehet kapni de nemit nem.
2019. nov. 30. 00:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki nem beteg főleg ha csak cumiztat."

Nem-e?

Én találkoztam már olyan srácokkal, akik csak gumiban mernek cumiztatni, na bennük jobban meg lehet bízni.

2019. nov. 30. 12:15
 10/10 A kérdező kommentje:
9/9 Van egy kandur aki cumiztatot penzert most gyereket var a feledege. Szivatasnal nem hasznalt gumit
2019. nov. 30. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!