Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem tudok szerelmes lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
2019. nov. 27. 23:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem kaptál elég szeretetet és figyelmet gyerekkorban, másrészt magadat sem szereted eléggé, vagy sehogy.

Biztosan máshogy állnál hozzá az élethez, ha szeretnéd magad, vagy nem ostoroznád magad.Ha azt írod, elcsépelt személyiség, és egyéb rosszat akkor eléggé elutasító vagy magaddal.

Amúgy a nyálazás tényleg nem jó dolog, egyáltalán nem mindig a szerelem jele. Lehet az a srác magányos volt, vagy sokat csalódott és ezért ragaszkodott ennyire hozzád.

Minden percben a párunkkal lenni nem okos dolog és állandóan szerelmes irkálásokkal sem zaklatni, mert magánélet és munka is van, ahol nem lehet folyton válaszolgatni.

De ha eddig senki nem volt, aki iránt éreztél szerelmet, feléd pedig többen is, akkor azért főleg nálad van a gond.De az is lehet, magadban is jól elvagy, ha így van, nem kell erőltetni semmit, ami jön, jön magától.

Nem írtad a korod, pedig az sokat elárulna.Nagyon fiatalon még ne várjunk komoly érzelmeket, szerintem.

2019. nov. 28. 05:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hehe. Minden személyiség összetett, nem lehet tudni ennyiből miért "nem tud" szerelmes lenni.
2019. nov. 28. 05:27
 13/15 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok
2019. nov. 28. 07:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha biszex vagy akkor ez tipikus.ha meleg akkor ......nem tudom miért van ez.
2019. nov. 28. 10:48
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Én csak a kakis seggekbe vagyok szerelems imádom kinyalni őket de csak a kakisakat
2019. nov. 28. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!