Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem tudok szerelmes lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
2019. nov. 27. 23:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Mert üres ember vagy.
2019. nov. 27. 23:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kifejtenéd?
 3/15 A kérdező kommentje:
Volt már pár srác, aki kitartóan próbálkozott komoly kapcsolat céljából, de egyszerűen nem tudtam őket szeretni. De igazából fogalmam sincs, hogy tudtak elviselni ilyen elcsépelt személyiséggel, hiszen sosem törődtem velük se senkivel igazából
 4/15 A kérdező kommentje:
Egyszer kb 3 hétig együtt voltam valakivel. Az első 1-2 nap még egész jó volt, de aztán folyamatosan ölelgetett, mondta a nyálas szövegeit stb. Ha nem voltam vele minden pillanatban azt írta, hogy szeret és, hogy mennyire hiányzom neki. Tudom, hogy ezt más megbecsülné, de nekem ez sok. Egy szabad percem sem volt mellette ezért mivel nem akartam átverni, hogy én is szerelmes vagyok belé szakítottam.
2019. nov. 27. 23:43
 5/15 A kérdező kommentje:

Magával a szexszel mincs bajom. Mármint, szeretem ha valaki gyengéd velem. Egyáltalán nincsenek ínyemre a durva dolgok, de utána senkihez sem tudnék csak úgy odabújni. Ez olyan rossz érzés. Pedig én tényleg megpróbáltam már, de nem megy . Inkább lassan beletörődök, hogy mindenki egy krvának tart.

Fogalmam sincs, hogy miért nem tudok szerelmes lenni. Pedig tényleg szeretnék, de valahogy nem akar sikerülni

2019. nov. 27. 23:45
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem kaptál szeretetet gyerek korodban.
2019. nov. 27. 23:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy te egész egyszerűen csak olyan személy vagy, aki a szeretetét nem a sok üziben, meg a 'sülve-főve együtt' létben fejezi ki. Kicsit olyan lehetsz mint én. Én is szeretek elvonulni és egy kis énidőt is eltölteni. De attól még szeretem a másikat, még ha csak ritkán is teszem szóvá, akármilyen kapcsolatról van szó.

(Erről eszembe jutott egy vicc. A székely asszony megkérdi a férjét, hogy miért nem szokta mondani, hogy szereti, hisz utoljára az oltárnál mondta. Erre a székely azt mondja, hogy "Ha valami változik, akkor szólok." - szóval lehet, hogy te is inkább ilyen vagy, és nincs igényed a nagyon sok törődésre)

20/F

2019. nov. 27. 23:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel homoszexuális kategóriában van a kérdés: ez leginkább akkor szokott előfordulni ha még tudat alatt nem fogadtad el teljesen önmagadat. Persze az is lehet, hogy még csak nem találkoztál a megfelelő emberrel, aki érzelmileg megmozgatott volna. A szexhez meg ugyebár nem kell szerelem csak testi vágy.
2019. nov. 28. 00:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szerelem nem működik varázsszóra, nem működik parancsra és nem működik tudatos elhatározásból sem. Egyszer csak jön, amikor nem számítasz rá, magával ragad és elsöpör mindent, mint egy hurrikán. De ilyen ritkán történik meg az ember életében. Csak egészen kivételes esetekben.
2019. nov. 28. 00:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Van néhány srác az én környezetemben is akik próbálkoznak, és némelyiküknek a közeledését még el is fogadnám ha nem lenne síkhülye. A nyáladzás nekem sem jön be. Lehet ha nem hajhászod, hanem hagyod hogy kibontakozzon egy komoly kapcsolatod (pl nem azzal jön oda hogy "szia cica komolyak a szándékaim nagyere d*gjunk egyet") Az nem érzelemkifejezés ha állandóan az arcodbacsulázik, hogy fél percenként írja "úgyszeretleek" és elvesznek a romantikus szavak a súlyukat köztetek. Normális ember nem így szerelmes nyugodj meg. Nem kell próbálkoznod, majd jön amikor jönnie kell. A szexet meg pláne ne erőltesd ha nem érzed magad szerelmesnek. Ismerős az érzés, én is egy világi qrvának éreztem magam, pedig nekem jó volt a kapcsolatom amiben próbálgattuk, mégis kínosan éreztem magam utána és szégyelltem magam.
2019. nov. 28. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!