Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki szereti a 60 év fölötti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szereti a 60 év fölötti pasikat? Tudnátok kapcsolatban lenni akár 30 év korkülönbséggel?

Figyelt kérdés
Én ilyen kapcsolatban vagyok, és csak ez a korosztály vonz...
2019. nov. 26. 00:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szerelmi kapcsolatban vagyunk....
2019. nov. 26. 09:17
 12/22 anonim ***** válasza:
58%
Most a kérdező rakta rossz kategóriába a kérdést vagy ennyi hülye válaszolgató van itt?
2019. nov. 26. 11:27
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

"Ki szereti a 60 év fölötti pasikat?"

Te, kedves kérdező. A többség nem.

"Tudnátok kapcsolatban lenni akár 30 év korkülönbséggel?"

Nem. Nagyon nem. Mindenki azzal él akivel akar, Nem az én dolgom és nem is érdekel. De nekem max +/-10 év fér bele. A jelenlegi párom is 8 évvel idősebb. Ennél több már nagyon zavarna. Nem apa kell, hanem pár/társ. Olyan, akivel azonos az érdeklődésünk, igényeink és az életünk hasonló szakaszában vagyunk. Ez egy 30+ évvel idősebb vagy fiatalabb emberben vagy biztosan nincs meg vagy ha megvan akkor ott már valami biztosan nem stimmel.

2019. nov. 26. 11:35
 14/22 Tanquerey ***** válasza:
89%

Én nagyon jól elvagyok a fiatalabbakkal és a korombeliekkel is, de tény és való, hogy a 30+ korkülönbség az nem kevés és ritka, mint a fehér holló, hogy ekkora korkülönbséggel 2 ember egy hullámhosszon legyen és őszinte szeretettel, szerelemmel és egymás iránti vonzalommal éljenek egymás mellett. Persze nem mondom, hogy lehetetlen, de én nagyon kicsi esélyét látom. A 20 év is sok, de talán az még nagyobb eséllyel működhet. Nekem a legutolsó párom 16 évvel volt fiatalabb és 4 évet leéltünk egymás mellett úgy, hogy én kis naív azt hittem ez még évekig fog tartani... aztán jött neki egy idősebb... Azért arra én kíváncsi leszek :D

46/F

2019. nov. 26. 18:00
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

Fiatalok csak nem leírni az időseket !!

Ők már megjöttek onnan,ahol ti még csak úgy ahogy jártok .

Ti is lesztek idősek,és még akkor is kivánhatjátok az effajta élvezeteket.

Az oldalon nincs kiíva az "IG" korhatár .

Vannak idősek ,akik sokkal jobban teljesitenek ,mint a fiatalok.

2019. nov. 26. 19:40
 16/22 anonim ***** válasza:
83%

Én csak azt nem értem, hogy miért van minden ilyen kérdésnél lehúzva mindenki aki nem tapsol a 30 év feletti korkülönbségnek. Mintha tele lenne az oldal komplexusos 50-esekkel akik vérig vannak sértődve ha a fiatalok nem vágják magukat hanyatt az első szavukra.

Azzal jönnek, hogy a fiatalok is lesznek idősek. Igen. Lesznek de most nem azok és amíg nem azok hadd legyen már nekik is joguk olyan párt/partnert találni amilyet szeretnének. És ha majd megöregszenek akkor sem feltétlenül fognak szembesülni ugyan ezzel a "problémával". Ráadásul, hogy várják el a fiataloktól, hogy az idősebb korosztályból válogassanak a kortársaik helyett, ha ők maguk sem a saját korosztályuk iránt vonzódnak?

Aztán jön az, hogy sok idősebb jobban teljesít mint a fiatalok. És akkor mi van. Az átlagos fiatal akkor is jobban teljesít mint egy idős még ha vannak kivételek akkor is. Ráadásul a vonzalom nem azon múlik, hogy ki meddig és hogyan bírja. Akinél mégis ott már hiba van a készülékben. Nem is kicsi.

Majd jönnek azok akik dicsekednek, hogy még mindig ennyi meg annyi fiatalt kapnak meg minden héten. Ez meg egyrészt undorító, mert pont csak annyit bizonyít, hogy semmivel sem számít neki többet a másik mint egy darab hús meg egy strigula amivel lehet dicsekedni másrészt meg akkor mire a nagy dráma, hogy a gonosz, beképzelt fiatalok nem törődnek az idősebbekkel.

Nem értem én ezt az egészet. De azt igen, hogy az ilyen és ehhez hasonló kérdések semmi másról nem szólnak, csak arról, hogy az érintettek a pozitív választ adók közt vadászhassanak az aktuális heti "táncrendjük" feltöltéséhez. Nagyon átlátszó...

2019. nov. 27. 00:09
 17/22 anonim ***** válasza:
78%
Megy a pacsi 16-os!
2019. nov. 27. 00:35
 18/22 anonim ***** válasza:
76%
Most látom,hogy homo a kategóia! De a 30+ év az akkor is sok.
2019. nov. 27. 00:38
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban nem tudnék lenni ilyen korú férfival, de attól még lehet vonzó, férfias, szexi (bár gondolom ritka) :)
2019. nov. 27. 10:56
 20/22 anonim ***** válasza:
90%

Talán mindenkinek az lenne a legjobb, ha a korosztályával ismerkedne és lépne kapcsolatba.

Érzelmileg és értelmileg is azonos szinten lenne minden és legalábbis ebből nem lenne, nem lehetne gond.Más kérdés a hosszabb táv, illetve a hűség. Utóbbi kortól fuggetlen, mert minden korosztályban van hűséges és csapongó.

De sok problémát tényleg a nagy korkulönbség okoz,itt most nem a gerontofilokra gondolok, hanem azokra akik egyéb miatt keresnek ilyet.

Aki pedig - borzalmas helyesírással - naponta, hetente dicsekszik azzal, hogy fiatalokat avat be,odavannak érte és még 60 + osan is szuper az ágyban....hát az ilyet sajnálni tudom. A nulla életsikereit kompenzálja és húspiacot tart, a sok buta pedig elmegy vele. Ha egyáltalán igaz, és nem álmait írja meg, történésként.

Bár azt nem értem, hogy 20 éven aluliakat miért hajkurásznak 40 felettiek,..?..!

De ilyen is van, aki értelmes és gondolkodik, úgyis rájön ki való mellé, és ő ki mellé való. Aki felelőtlen, az élet úgyis kiosztja , ami jár neki.Persze, ez nem mindig jó...

2019. nov. 27. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!