Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti a 60 év fölötti pasikat? Tudnátok kapcsolatban lenni akár 30 év korkülönbséggel?
Figyelt kérdés
Én ilyen kapcsolatban vagyok, és csak ez a korosztály vonz...2019. nov. 26. 00:24
1/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem vonz. Csak a korombeliek (17-21)
18/l
3/22 A kérdező kommentje:
Semmien anyagi javakat nem szolgál! Sőt... volt rá példa mikor nagyobb kiadása adódótt, hogy én segítettem ki... Mindenki a saját nézetéből tud elindulni...
2019. nov. 26. 01:29
4/22 anonim válasza:
Én egyszer kíváncsi lennék egy 60+ - os pasira.
5/22 anonim válasza:
A te nézeted pedig perverz,beteges kedves kérdező! Én nem dicsekednék ezzel!
Nehogy azt gondold,hogy ez az egészséges izlés! Tudom,hogy vannak még ilyen nők mint te,de azok se normálisak tuti!
Ferde világot élünk na a kutya fáját!
6/22 anonim válasza:
Nem vonzzanak a vénemberek löttyedt herékkel, bőrrel.
7/22 anonim válasza:
Én még "csak" 50 vagyok , de sajnos nem találok fiatal csajszit magamnak.
8/22 anonim válasza:
30 év különbség már nagyon sok. Én nem tudom elképzelni hogy egy több mint 50 évessel legyek. Max 10-12 ami még szóba jöhetne nálam, nade 30? Amúgy csak szexkapcsolat van, vagy "rendesen" együtt vagytok?
9/22 anonim válasza:
Rád fekszik a szottyadt golyóival foejjj!
10/22 anonim válasza:
5-ös!
Hát még ha nézted volna a kategóriát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!