Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki jön majd a 2020-as Pride-ra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki jön majd a 2020-as Pride-ra?

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok a Pride-ról?

Esetleg eljöttök a következőre?

19F/M :D

2019. nov. 24. 02:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%
Azt gondolom hogy gusztustalan az egész Pride. Ami ott folyik az se heteróktól se melegektől nem elfogadható.
2019. nov. 24. 14:47
 12/25 anonim ***** válasza:
75%

Fogadni merek, hogy az itt Pride-ot szidó emberek többsége még sosem volt a rendezvényen, csak a média alapján tájékozódnak.

A Pride egy fesztivál is egyben, nem csak az elfogadásért való küzdelemről szól. Melyik fesztiválon nem történnek közerkölcsöt sértő dolgok? Annyi ember közül lehetetlen, hogy mindenki százas legyen. Viszont emiatt elítélni minden résztvevőt, az borzasztó primitív dolog.

2019. nov. 24. 16:01
 13/25 anonim ***** válasza:
46%
Nem a résztvevőket ítélik el, a rendezvényt!
2019. nov. 24. 16:18
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
tervezem, én is azért, hogy lássam, miért pampognak úgy a homofóbok, hogy "a gyerekeknek ezt nem kéne látnia". remélem, egy-két ilyen emberrel futok majd össze...
2019. nov. 24. 17:14
 15/25 anonim ***** válasza:
83%
Pedig sok olyan magamutogató van ott, akik nem növelik a pride amúgy is alacsony szintű megítéléset! ezeket kéne kizárni, s a közvéklemény elfogadása pozitív irányba változna...
2019. nov. 24. 19:13
 16/25 anonim ***** válasza:
77%

Azt bírom, mennyire megy a fúj fúj pride, de ezek az emberek jellemzően valahogy csak megtalálják ezt a kérdést.

Ha engem valami nem érdekel, én nem erőltetem..

Én tervezek majd kimenni, most először.

2019. nov. 25. 13:31
 17/25 anonim ***** válasza:
40%

"Annyi ember közül lehetetlen, hogy mindenki százas legyen. Viszont emiatt elítélni minden résztvevőt, az borzasztó primitív dolog."

Ha nem vetted volna észre, azok a "primitív" emberek általában melegek, akik leírták, hogy miért nem szeretik a pride-ot!

Arra hivatkozni, hogy mindenütt vannak idióta résztvevők... (?) A pride-on elég sokan... És ez a normális melegeknek sem tetszik! A rendezőknek meg tenni kellene valamit!

2019. nov. 26. 14:39
 18/25 anonim ***** válasza:
84%
A pride az elfogadasert valo kuzdelem mellett arrol is szol, hogy az legyel aki akarsz, hatarok nelkul. En szemely szerint szomorunak tartom azt, hogy itt meg az lmbtq emberek sem kepesek elfogadni egymast, es megy az ujjal mutogatas, hogy miattad van ez. Hogyha en egy fuzoben es tangaban egy magassarkuval (fiu vagyok) akarok menni, akkor ugy fogok, akarki akarmit mond. Az, akinek ez nem tetszik befoghatja a szajat, senki sem kezdi el azert nyiltan cikizni a masikat mert pl nem tetszik ahogy kinez (azaz nem kellene, de az mas tema).
2019. nov. 26. 15:25
 19/25 anonim ***** válasza:
89%
Az utolso vagyok, es en is megyek
2019. nov. 26. 15:26
 20/25 -remete- ***** válasza:
90%
Én megyek egy barátnőmmel. Meg lehet a feleséggemmel. Mert bár a 4fal közé való kikivel van együtt. Ám amikor beszélgetnek a barátaim kb kibassza a biztosítékot ahogy némelyikük beszél a meleg emberekről.
2019. dec. 1. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!