Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon meleg lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meleg lehet?

Figyelt kérdés
Még a gimiben volt egy fiú akit szépnek tartottam, alkatilag kissé sovány volt, viszont az arca nagyon szép volt. Sohasem beszéltem vele, eltelt már azóta sok év. A barátnőmnek van egy meleg rokona aki elkeseredett a párkeresés miatt ezért elkísértük meleg bárba. Elmentem a pulthoz, hogy vegyek valami piát, és megismertem a fiút akit szépnek tartottam a gimiben. Megváltozott izmosabb lett, és elfelejtkeztem magamról nézni kezdtem. Észrevette és rám mosolygott. Ekkor tűnt fel a barátnőm, és szerencsére nem látta, hogy ezt a férfit bámulom. Nem is igazán tudtam nyugodtan bulizni, mert mindig nézelődtem, eljárkáltam hátha összefutunk, de eltűnt. Vajon meleg lehet? Fogalmam sincs mi lehet velem, nem voltak még ilyen gondolataim. Már most azon gondolkozom, hogy menjek oda vissza. Vagy ő is véletlenül került oda?
2019. nov. 22. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
szerintem meleg,hat 2019 van vedd fel vele a kapcsolatot facen messengeren ..azatn minden a helyére kerül,,aztan ird meg nekem mi lett oké?
2019. nov. 22. 16:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért online írogatni nem a legbiztonságosabb. Nem szeretném ha véletlenül kiderülne, még abban sem vagyok biztos, hogy meleg.
2019. nov. 22. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Elképzelhető, de lehet csak megismert, ahogy te is felismerted (toleráns heterók is esetenként járnak melegbárba szimplán szórakozni). Akkor tudod meg ha valamilyen úton kommunikálsz vele - az amúgy is hasznos, mert nem sokra mész valakivel, az azonos szexualitás mellett még kölcsönös szimpátia is kell hogy legyen "valami".

Egyébiránt nem lenne korrektebb ha megmondanád a barátnődnek hogy biszex vagy? Magadat akarod becsapni vagy a barátnődet?

2019. nov. 22. 17:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Inkább lemegyek és talán tudok vele beszélni. Mármint hogy mondanám el a barátnőmnek? Figyelj már gimis koromban tetszett egy fiú, párszor volt szexuális gondolatom róla akarsz velem járni? Egy nő sohasem tudná ezt elfogadni.
2019. nov. 22. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Heteró fiúk nem igazán járnak ilyen helyekre szóval tuti van valami.
2019. nov. 22. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Te biszex vagy?
2019. nov. 23. 07:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem azért mentem oda, hogy férfiakkal szexeljek. Ennyi volt ez a fiú ő inkább lányos volt gimiben. Ez is tetszett meg benne már nem olyan férfiasabb lett és még így is szép. Jó lenne összefutni vele, vagy ha tudnék vele beszélni.
2019. nov. 23. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!